Rom [Port] [Miui 7] [7.4.10] [Kararlı] For Discovery Elite

Sizce rom nasıl?

• Çok iyi

Oy: 10 58,8%
  • Normal

Oy: 4 23,5%
  • Baya kötü

Oy: 0 0,0%
  • İdare eder

Oy: 3 17,6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Ram kullanımdan olabilir

Öyle gibi hakikaten. Daha önce beklemede boştaki ram miktarı 500 mb civarında dolaşırken dün akşam programı kurduktan sonra 800-900 mb bandında geziyor ve cihaz bayağı toparladı kendini. Daha yüksek boş ram miktarı ile multitaskingi bozmayayım diye daha fazlasını denemedim.

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Bu arada bu müthiş rom çalışmasının tuzu, biberi, baharatı olacak bir programı tavsiye etmek isterim arkadaşlara... Son bir kaç gündür xMiui'yi (xposed modül) WSM ile kullanıyorum. Google play üzerinde full versiyonu 9.49 TL gibi bir rakama tekabül etmekte. Zaten deneme versiyonu değişiklikleri kaydetmiyor. Kullanacaksanız crack falan uğraşmayın, son versiyonunu alın rahat edin derim. Çünkü ben uğraştım, iyi sonuç vermiyor :) Miui'nin bir çok detay bugunu düzeltiyor (rehberde T9 arama yaparken Türkçe-İngilizce karakter problemleri, ses açarken çıkan "dıt" sesini vs. çeviricide birinin ismine dokununca direk aramak yerine arama kayıtlarına girme, kaydırarak arama vs.vs. aklınıza ne gelirse...) paylaşmak istedim, bir bakın derim. Yanlış anlamayın reklam falan değil bu arkadaşlar, bu güzel ve seviyeli forum içinde bir tavsiye. Yapan adamı tanımıyorum bile... :)

Mockingjay60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Gm 5 plus
Konular
0
hocam merhaba öncelikle ben romu yükledim yeniden başlattım 30 dakikadır Mİ yazısı var hala telefon açılmadı bi yardım edin lütfen

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
hocam merhaba öncelikle ben romu yükledim yeniden başlattım 30 dakikadır Mİ yazısı var hala telefon açılmadı bi yardım edin lütfen

Merhabalar;
Muhtemelen romun üstüne doğrudan V7 mod kurduğunuz için bu sorun ile karşılaşıyorsunuz. Böyle yaptıysanız zaten recovery ekranında ufak bir hata alırsınız ama gözünüzden kaçmış olabilir. Yeniden tüm wipe işlemlerini yapıp romu yeniden flaşlayıp telefonu bir defa başlatın, tamamen açıldıktan sonra yeniden recovery moda girip ondan sonra V7 mod flaşlayın. Büyük ihtimal bu sorununuzu çözecektir.

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Merhabalar;
Muhtemelen romun üstüne doğrudan V7 mod kurduğunuz için bu sorun ile karşılaşıyorsunuz. Böyle yaptıysanız zaten recovery ekranında ufak bir hata alırsınız ama gözünüzden kaçmış olabilir. Yeniden tüm wipe işlemlerini yapıp romu yeniden flaşlayıp telefonu bir defa başlatın, tamamen açıldıktan sonra yeniden recovery moda girip ondan sonra V7 mod flaşlayın. Büyük ihtimal bu sorununuzu çözecektir.

Bu arada yukarıda bahsettiğim rom yine Murat kardeşimizin ilk sayfada verdiği romdur. Telefonun orjinal romu ile karıştırmayın lütfen...

Casablancas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
GM ELİTE
Konular
0
Hocam widgetlere nasıl erişebiliriz?

scienceman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasar
Cihazım
GM ELİTE
Konular
0
merhaba arkadaşlar. telefonun dahili depolama alanı doluyor sürekli. çok fazla uygulama da yüklemiyorum ama , en ufak 40 -50 mb uygulama yüklerken bile mb heasbı yapıyorum artık. bu sorunun bir çözüümü var mı bildiğiniz. Günlük Log Al kapatttım v7 yükledikten hemen sonra.

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
merhaba arkadaşlar. telefonun dahili depolama alanı doluyor sürekli. çok fazla uygulama da yüklemiyorum ama , en ufak 40 -50 mb uygulama yüklerken bile mb heasbı yapıyorum artık. bu sorunun bir çözüümü var mı bildiğiniz. Günlük Log Al kapatttım v7 yükledikten hemen sonra.

Merhaba;

Telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayarınızda oluşturduğunuz bir klasöre telefondaki bütün dosyaları kopyalayıp boyuta göre sıralayabilirsiniz. Bu şekilde en büyük boyutlu klasörü ve bu klasörün ne ile ilgili olduğunu bulmanız kolaylaşacaktır diye düşünüyorum. Belki önceki sürümlerin herhangi birinde log al bölümü açık kalmış ta olabilir. Harici kartı silmeden yükleme yapıyoruz genellikle, bundan dolayı eski log dosyaları hala yer kaplıyor olabilir...

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Merhaba;

Telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayarınızda oluşturduğunuz bir klasöre telefondaki bütün dosyaları kopyalayıp boyuta göre sıralayabilirsiniz. Bu şekilde en büyük boyutlu klasörü ve bu klasörün ne ile ilgili olduğunu bulmanız kolaylaşacaktır diye düşünüyorum. Belki önceki sürümlerin herhangi birinde log al bölümü açık kalmış ta olabilir. Harici kartı silmeden yükleme yapıyoruz genellikle, bundan dolayı eski log dosyaları hala yer kaplıyor olabilir...

Ayrıca güvenlik araçları içinde bulunan temizleyiciyi kullanın derim. Analiz yaptıktan sonra dikkatli bir şekilde gereksiz dosyaları silmenize yardımcı olacaktır. Özellikle instagram kullanıyorsanız kullandığı önbelleği görünce şaşırabilirsiniz. Silin gitsin, bunun yanında unknownad klasörü görürseniz onun da ciddi bir yer kapladığını farkedeceksiniz...

Üst Alt