Eline sağlık hocam harika olmuş. Ama Eldiven ile Kullanma Modunu açıyorum sonra çıkış yapınca tekrar kapanıyor sebebi ne olabilir kiKonu Güncellenmiştir V1 Mod Güncellemesi Konuya Eklenmiştir![]()
Yazılımda dosya eksik sanırımEline sağlık hocam harika olmuş. Ama Eldiven ile Kullanma Modunu açıyorum sonra çıkış yapınca tekrar kapanıyor sebebi ne olabilir ki![]()
Olsun hocam yaptıkların bile telefonu ayağa kaldırmaya yetiyor.Yazılımda dosya eksik sanırım
Miui V8 ile uyumlu ama yüklediğin uygulamalar Hiui yüklediğin yazı tipini kullanırOlsun hocam yaptıkların bile telefonu ayağa kaldırmaya yetiyor.Birde aşağıdaki yazı fontunu yaptım ama olmadı neden olabilir ki ?
http://forum.miuiturkiye.net/konu/hiui-yazi-tipi-hg-mod.9152/
Aynen öyle oldu hocam, sistem yazı tipi değişmediMiui V8 ile uyumlu ama yüklediğin uygulamalar Hiui yüklediğin yazı tipini kullanır
Hocam whatsapp sıkıntısını çözdüm. Mesele miui sisteminde değilmiş. Play storedan indirilirken oluşan bi eksiklik herhalde. Whatsappı sildim. Sonra güvenlikten temizlik yaptım. Whatsapp play storedan tekrar yükledim düzeldi. Ama bildirim kısmı düzelmedi.Whatsapp bildirim cevrimici gorunme sorunu bndede var bu duzeltilmeli bnce yada bi care
Hocam bildirimde ne gibi sorun varHocam whatsapp sıkıntısını çözdüm. Mesele miui sisteminde değilmiş. Play storedan indirilirken oluşan bi eksiklik herhalde. Whatsappı sildim. Sonra güvenlikten temizlik yaptım. Whatsapp play storedan tekrar yükledim düzeldi. Ama bildirim kısmı düzelmedi.