Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
v3.6 deneyin bakalım sonuç alan olucak mı bende yine açmadı.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba arkadaşlar! Bu, Google kamera / Google piksel kamera geliştiricisinin en son sürümüdür. Uygulama, geliştiricinin bunları özelleştirmesi için çok sayıda ayar ve öneriyi içermektedir. Ancak farklı kombinasyonlar deneyebilirsiniz. (translate).
Kendim kamerayı denedim harika fotoğraflar çekebiliyorum. Aşağıda vereceğim ayarlar ile deneyin. Derinlik efekti çok güzel çalışıyor. 60 FPS video kayıt yapılabiliyor.
Kalite ayarları;
Ayarlara girin
- ConfigLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir: Nexus6 HdrPlusAuto
- Buffers size: 3
- Total imagemreader image count: 15 (Others)
- HDR+ burst frame count: 8 (Nexus 6)
- Calculation hdr+ imagereader image count: NexusLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Etkin olması için uygulamayı yeniden başlatın.
Not: Sadece Snapdragon 820/821, 835 işlemcili telefonlar için geçerlidir. Android 7+ (Diğer cihazlarda denemedim).
İndirme Bağlantıları;
Ustam portre modu nasıl oluyor bende de mi5s var portre yı bulamadım ve camerayi hareket ettirince çok hafif kasmalar var sizin ayarları yaptıktan sonraDoğrudur hocam. Tercih meselesi ben derinlik efekti için kullanıyorum ve 60 fps video için. Portre modunda da blur efekti var
Hocam mi5 te ön kamera baş aşağı çekiyor fotoğrafları. Bunun çözümü nedir?
Paylaşım için teşekkürler.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba arkadaşlar! Bu, Google kamera / Google piksel kamera geliştiricisinin en son sürümüdür. Uygulama, geliştiricinin bunları özelleştirmesi için çok sayıda ayar ve öneriyi içermektedir. Ancak farklı kombinasyonlar deneyebilirsiniz. (translate).
Kendim kamerayı denedim harika fotoğraflar çekebiliyorum. Aşağıda vereceğim ayarlar ile deneyin. Derinlik efekti çok güzel çalışıyor. 60 FPS video kayıt yapılabiliyor.
Kalite ayarları;
Ayarlara girin
- ConfigLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir: Nexus6 HdrPlusAuto
- Buffers size: 3
- Total imagemreader image count: 15 (Others)
- HDR+ burst frame count: 8 (Nexus 6)
- Calculation hdr+ imagereader image count: NexusLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Etkin olması için uygulamayı yeniden başlatın.
Not: Sadece Snapdragon 820/821, 835 işlemcili telefonlar için geçerlidir. Android 7+ (Diğer cihazlarda denemedim).
İndirme Bağlantıları;