Doğrudur hocam. Tercih meselesi ben derinlik efekti için kullanıyorum ve 60 fps video için. Portre modunda da blur efekti varHocam mi6 nın kamerası bu porrtan daha iyi çekiyor benim görüşüm.bu kamera aynı ışıkta daha karanlık çekiyor
Mi6 larda olan bir sorun hocam, bir çok farklı versiyonunu denedim hepsinde odak sorunu var. Orjinal googlecamera uygulamasında sıkıntı yok ancak onda da hdr+ yok.sorun olmaması gerekiyor hocam.
Hocam odaklama yapamadığımız için ışığı ayarlayamıyor gibi.Hocam mi6 nın kamerası bu porrtan daha iyi çekiyor benim görüşüm.bu kamera aynı ışıkta daha karanlık çekiyor
Derinlik efekti ile harika fotoğraflar yakalıyor.Mi 5s 'te Normal çalışıyor, odaklama da yapıyor. Ama iki kendi kamera uygulamasından çok fazla fark göremedim.
build.prop müdahele edince cihazı yeniden başlatın. mi 6 larda bu tarz sıkıntı yaşanıyor. birde bu sürümü deneyinSelamlar,
Cihaz Mi 6 root'lu ,camera2api aktif.
ancak uygulama çalıştırdığımda hata verip kapanıyor.
Miui 9.7.8 Epic rom yüklü
Derinlik efekti ile harika fotoğraflar yakalıyor.
build.prop müdahele edince cihazı yeniden başlatın. mi 6 larda bu tarz sıkıntı yaşanıyor. birde bu sürümü deneyinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir