Çözdüm hocam, genelde miband 1 veya 2 modeli için eski sürüm Mi Fit programlarını kurun onlarla tanıtın, ilk seferlerde tanımaz fakat sonrasında tanır dediler, 1 gün boyunca oturdum eşleştirmeye çalıştım en skiden tek tek tüm apkları deneye deneye bana mısın demedi, eğer cihazın nabız ölçmeyen modelse şuradaki old versiyonlardan en ekisini indirerek telefonuna kur, o şekilde bir kaç denemeyle eşleştir, ardından programı güncelle. (
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
) Millet bu şekilde çözmüş olayı.
Ben 1S versiyonuna sahibim. Öncelikle telefonuna "Bluetooth 4.0 Scanner" programını indir, ardından bilekliği telefonun altına koy ve Start Scan'e bas. (etrafta başka bir bluetooth u açık cihaz olmasın mümkünse çekim alanında.) Senden GPS'i açmanı isteyecek saçma ama aç
Tarayıp bulduktan sonra Database kısmından download dataya tıkla ( o arada infoyu bi yere kaydetmen için seçenek çıkacak, en hızlı çözüm whatsapp'den bir arkadaşı seç, 2 satır yazı atacak sadece mac adresini falan.)
Bilekliğin mac adresini elde ettik ( arkadaşına attığın mesajda görebilirsin) şimdi Mavi olan mi notify & fitness programını indir marketten. ( şu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
)
Ardından normal olarak bilekliği arat. Burda muhtemelen bulamaycak bilekliği ama bulursa ne ala diğer işlemleri unut. Bulamadı diyelim manuel olarak gir gibi bir seçenek çıkacak tam hatırlamıyorum. Sende manual olarak mac adresini gireceksin. Arkadaşına attığın mesajdaki mac adresi. Eşleştikten sonra istediğin programı indir kur sil vs ondan sonra sıkıntı yok..
Takıldığın yer olabilirse sorabilirsin.
Bu başlık altında paylaştım bunu kusura bakmayın fakat gayet yerinde oldu gibi mi band discovery miui rom vs...