Rom [PORT][GM MT6589][MULTI MIUI GLOBAL STABIL V7.2.3.0.KHDMIDA ][4-16 GB]

bhayzc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Discovery
Konular
2
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bu sorun önemli bi sorun mu böyle dursa zararı var mı? yada çözümü mevcut mu?

El7is

Azerbaycan'dan Selam.
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
El7is
Cihazım
Note 4X SD
Meslek
Mak. Müh.
Konular
25
Bu sorun önemli bi sorun mu böyle dursa zararı var mı? yada çözümü mevcut mu?
Her cihazın başına gelebilir. Önemsiz bir sorun.
Ama çözümü mevcut.
Root explorer ile paylaştığım fixi
data/nvram/APCFG/APRDEB dizinine kopyalayıp değiştirin.
Telefonu yeniden başlatın. Bu kadar.

Pesimistt5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
GM Discovery
Konular
0
Anakart farklılığı çok önemli değil. İlk sayfada fixler mevcut.
Cwm kurunuz. splash ile de yapabilirsiniz.
Bölümlendirme yeterli.
Başka bir şeye gerek yok. İyi günlerde kullanın.

Vakit ayırdığın için teşekkür ederim. Romu kurdum gayet güzel General Mobile'ın Discovery 4 GB için yayınladığı KitKat ile karşılaştırırsak uçuyor. Kurulumdan sonra Bluetooth sorunlu çıktı ama paylaştığın düzeltme ile o da halloldu. Bundan sonrası artık MiUi ile balayı dönemleri :D Sorun çıkarsa bende konu altından belirtirim. Rom işine vakit ayırdığın için teşekkürler telefona yeni bi hava geldi eline sağlık :)

bhayzc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Discovery
Konular
2
benimde sorun düzeldi haricinde bende bluetooth fix'e gerek kalmadı hocam niyeyse anlamak zor hepimizde aynı cihaz var farklı sorunlar :D ama şu kadarını söyleyim bu defa stabil hızlı bir önceki sürümde karşılaştığımız sorunlar yok bence devam edilsin :)

sırf miui yüzünden mi5 alma planları yapıyorum :D

resolute

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
resolute
Cihazım
discovery
Konular
1
*Ekranı yukarıdan aşağı çektiğimizde çıkan wifi, bluetoth bloğunun 3x3 değil de 4x4 olması kullanım açısından daha rahat oluyor.

*Wifi NVRAM hatasının fixini rom içine entegre edemez miyiz? Olmuyorsa CWM fixi de güzel olur.

Son düzenleme:

Pesimistt5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
GM Discovery
Konular
0
Henüz günlük kullanımıma geri dönemedim uygulama yüklemeleri bir şeyler denemek falan derken ama batarya ile ilgili problem mi değil mi bilemediğim bir durum var. Şarj azalmıştı prize taktım, %30'lara geldiğinde prize takılıyken telefonu yeniden başlatmam gerekti. Yeniden başlattıktan sonra bi anda şarj %90 yazdığını gördüm. Daha öncede şarj %80 civarı prize takılı değilken yeniden başlattığımda bi anda şarjı %20'lere düşmüştü. Batarya kalibrasyonu mu yapmam gerekir? Bunu nasıl yapabilirim şarjını bitirip kapalı halde prize mi takmalıyım? Düzelmesinin bir yolu varsa yazabilir misiniz? Teşekkürler.

Serikli007

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cengiz
Cihazım
General mobi
Konular
0
deneyen varmı romu nasıl

El7is

Azerbaycan'dan Selam.
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
El7is
Cihazım
Note 4X SD
Meslek
Mak. Müh.
Konular
25
Henüz günlük kullanımıma geri dönemedim uygulama yüklemeleri bir şeyler denemek falan derken ama batarya ile ilgili problem mi değil mi bilemediğim bir durum var. Şarj azalmıştı prize taktım, %30'lara geldiğinde prize takılıyken telefonu yeniden başlatmam gerekti. Yeniden başlattıktan sonra bi anda şarj %90 yazdığını gördüm. Daha öncede şarj %80 civarı prize takılı değilken yeniden başlattığımda bi anda şarjı %20'lere düşmüştü. Batarya kalibrasyonu mu yapmam gerekir? Bunu nasıl yapabilirim şarjını bitirip kapalı halde prize mi takmalıyım? Düzelmesinin bir yolu varsa yazabilir misiniz? Teşekkürler.
İlk kullanımda hiçbir rom gerçek değerleri vermez.
İlk kez oluyorsa size tavsiyem, pili bitirip
kapalı şarja takınız.

Pesimistt5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
GM Discovery
Konular
0
Kurulumla gelen galeri pek hoşuma gitmediği için ek olarak verdiğiniz Galeri uygulamasını kurdum. Gayet güzel bence ama galeri içindeki fotoğraf düzenlemeyi kullanmak isteyince "Galeri durduruldu" hatası veriyor. (benim için pek önemli değil ama belirteyim dedim)

Kişilere galeriden fotoğraf atamak istediğimde "telefonda kullanılabilir resim yok" hatası veriyor.

Verdiğiniz Xperia klavyeyi kurmuştum hoşuma gittiği için ancak yazı kısmından işaretler kısmına geçerken falan kasıyordu. Bende aşağıda bulunan bağlantıdaki Xperia Klavyeyi üstüne yükledim bir umut. Sanırım hata yaptım çünkü Xperia klavye hiç çalışmıyor :) Bunu düzeltebilir miyim?

http://forum.miuiturkiye.net/konu/xperia-klavye-kk-lp-mm-hg-mod.2169/

Üst Alt