Ben ilk defa rom kuracağım. Daha önce bi niyetlenip vazgeçmiştim. Sanırım 2 senedir Kit Kat kullanıyorum hafif hafif kasması vs beni iyice deli etmeye başlamıştı ayrıca telefona yeni bi hava gelsin istiyorum. Umarım anakart farklılığından ötürü vs yaşanan sorunları yaşamam. Şu DeviceInfoMTK uygulamasını indirip bakayım dedim (önceki konudan) ancak cihaz rootlu olmadığı için sanırım bir şeyler bulunamadı diyor.Daha önce Kit Kat kurarken yaptığım bölümlendirme (2 GB Data + 443 MB Dahili Hafıza) yeterlidir sanırım tekrar bir şey yapmama gerek yoktur? Şimdiden teşekkürler.
Düzenleme:
İlk kez olması nedeniyle baya yavaş adımlar attım ama kurdum şükür. Wipe data, wipe cache partition, wipe dalvik cache yaptım format system'i atlamışım umarım sorun olmaz.
Rom gayet güzel eline sağlık kaptan çok teşekkür ederim rom işine vaktini ayırdığın için.
Düzeltmesi var ama belirteyim ilk kurulumdan sonra Bluetooth hiç açılmıyor (en azından bende) tıklıyorum açılır gibi olup kapalı kalıyor. Neyse düzeltmeyi kuracağım sorun kalmaz umarım. Kamera odaklama sorunu bende yok sanırım biraz denedim var gibi gelmedi.