Rom [PORT][GM MT6589][MULTI MIUI GLOBAL STABIL V7.2.3.0.KHDMIDA ][4-16 GB]

KARESİ

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÜMİT GÜNDÜZ
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
MAKİNİST
Konular
0
Veee taze rom gelir... hemen indirip deniyorum usta. Ellerine sağlık..

El7is

Azerbaycan'dan Selam.
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
El7is
Cihazım
Note 4X SD
Meslek
Mak. Müh.
Konular
25

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
emeklerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız, mi5 alana kadar gelecek versiyonlarda takipçiniz olacağız mösyö EI7is :)

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7
Eline sağlık.

Pesimistt5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
GM Discovery
Konular
0
Ben ilk defa rom kuracağım. Daha önce bi niyetlenip vazgeçmiştim. Sanırım 2 senedir Kit Kat kullanıyorum hafif hafif kasması vs beni iyice deli etmeye başlamıştı ayrıca telefona yeni bi hava gelsin istiyorum. Umarım anakart farklılığından ötürü vs yaşanan sorunları yaşamam. Şu DeviceInfoMTK uygulamasını indirip bakayım dedim (önceki konudan) ancak cihaz rootlu olmadığı için sanırım bir şeyler bulunamadı diyor.Daha önce Kit Kat kurarken yaptığım bölümlendirme (2 GB Data + 443 MB Dahili Hafıza) yeterlidir sanırım tekrar bir şey yapmama gerek yoktur? Şimdiden teşekkürler.

Düzenleme:

İlk kez olması nedeniyle baya yavaş adımlar attım ama kurdum şükür. Wipe data, wipe cache partition, wipe dalvik cache yaptım format system'i atlamışım umarım sorun olmaz.

Rom gayet güzel eline sağlık kaptan çok teşekkür ederim rom işine vaktini ayırdığın için.

Düzeltmesi var ama belirteyim ilk kurulumdan sonra Bluetooth hiç açılmıyor (en azından bende) tıklıyorum açılır gibi olup kapalı kalıyor. Neyse düzeltmeyi kuracağım sorun kalmaz umarım. Kamera odaklama sorunu bende yok sanırım biraz denedim var gibi gelmedi.

Son düzenleme:

pirumar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdullah
Cihazım
discovery
Konular
6
eyvallah kardeşim bende bunu bekliyorum 1 aydır bir önceki sürümü kullanıyorum klavye de kasma vardı onu çözmüşsün yazdığında göre daha kurmadım bu sürümü
snapchatte video çekme sorunu vardı bunda deneme şansın oldumu acaba
videolarda renkler karışıyor ve ekrann soluna yeşil bir çizgi geliyor

El7is

Azerbaycan'dan Selam.
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
El7is
Cihazım
Note 4X SD
Meslek
Mak. Müh.
Konular
25
Ben ilk defa rom kuracağım. Daha önce bi niyetlenip vazgeçmiştim. Sanırım 2 senedir Kit Kat kullanıyorum hafif hafif kasması vs beni iyice deli etmeye başlamıştı ayrıca telefona yeni bi hava gelsin istiyorum. Umarım anakart farklılığından ötürü vs yaşanan sorunları yaşamam. Şu DeviceInfoMTK uygulamasını indirip bakayım dedim (önceki konudan) ancak cihaz rootlu olmadığı için sanırım bir şeyler bulunamadı diyor.

(Konuyu kirletmek istemiyorum kurduktan sonra görüş bildirmek için yeni mesaj atmadan bunu düzenlerim.)

Rom kurmadan önce telefon hafızasına ve hafıza kartına format atıp Cwm kurmam gerekiyor sanırım Cwm kurmadan önce telefonu rootlamam gerekiyor mu? Birde daha önce Kit Kat kurarken yaptığım bölümlendirme (2 GB Data + 443 MB Dahili Hafıza) yeterlidir sanırım tekrar bir şey yapmama gerek yoktur? Şimdiden teşekkürler.

Anakart farklılığı çok önemli değil. İlk sayfada fixler mevcut.
Cwm kurunuz. splash ile de yapabilirsiniz.
Bölümlendirme yeterli.
Başka bir şeye gerek yok. İyi günlerde kullanın.

eyvallah kardeşim bende bunu bekliyorum 1 aydır bir önceki sürümü kullanıyorum klavye de kasma vardı onu çözmüşsün yazdığında göre daha kurmadım bu sürümü
snapchatte video çekme sorunu vardı bunda deneme şansın oldumu acaba
videolarda renkler karışıyor ve ekrann soluna yeşil bir çizgi geliyor

Deneme şansım maalesef olmadı.

resolute

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
resolute
Cihazım
discovery
Konular
1
Elinize sağlık. Uzun zamandır bekleniyordu :)
Deneyenlerin yorumlarını da alalım.

Üst Alt