- Adım
- Alperen
- Cihazım
- OnePlus 5
- Konular
- 14
Rica ederim ne demek..exelans
Denedim ancak olmuyor, prop da ekleme yaptım, persist de düzeltme yapamadım çünkü içinde none yazıyor. Ekledim ancak olmadı. Mecburen wipe data yaptım. Düşünceniz için çok teşekkür ederim.
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazı yeniden başlatınca düzeliyor. Bazen oluyor bazen olmuyor bu sorun.Ayarlar -> Geliştirici Seçenekleri kısmındaki "4x msaa'yı zorla" seçeneği ile "hw katmanlarını devre dışı bırak" seçeneklerini etkinleştirin. Yani tik - onay işareti verin.
Twitter, YouTube uygulamalarında video izlerken 4 saniye izledikten sonra görüntü ve ilerleme çubuğu donuyor ses devam ediyor. Spoiler içerisinde dediğiniz şeyi denedim işe yaramadı hatta video hiç açılmadı (siyah ekran) sadece ses açıldı onu yaptıktan sonra. Ancak bu sorun daha önce yoktu Twitter'ı bilmiyorum ama YouTube uygulamasında çok video izlemiştim gayet iyiydi. Nasıl düzeltebilirim?
Cihazı yeniden başlatınca düzeliyor. Bazen oluyor bazen olmuyor bu sorun.
Tema defaulta dönüyor
Market dışından indirdiğim temaları yükleyemiyorum? / Üçüncü taraf temaları desteklenmiyor hatası alıyorum?
WSM tools ykledikten sonra iFont modülünü yükleyip aktif etmeniz halinde sorununuz çözülecektir.
WSM Tools :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
iFont :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İyi günlerde kullanın.eski romumun üstüne wipe data yapmadan yükledim nihayet. şimdiye kadar sorun çıkmadı. en azından beni rahatsız eden bir şey yok.
teşekkürler El7is