- Adım
- ibrahim
- Konular
- 0
Hocam rom linkinden göruntule deyin sonra system app klasoru icinden indirebilirsiniz.Yanlışlıkla "Root Explorer" ile "settings.apk"yı sildim. Paylaşabilir misiniz acaba ?
Ekteki Bizim Uygulamayı Deneyin. (Led Bildirim ve Menü Düzenini Değiştirmek İçin)
Root Explorer ile "system/app" klasörüne atıp, izinlerini "rw-r-r" olarak ayarlayın ve Telefonu yeniden başlatın.
Ayarlar Menüsünde "Discovery Settings" e girerek kullanabilirsiniz.
Donanımsaldir, Romdan kaynaklı olduğunu sanmıyorumteşekkür ederiz, benim gibi acemi arkadaşlara belirtmek isterim bildirimler tüm temalarda çalışmıyor örneğin eskiden whatsap açtığım zaman gelen iletileri görebiliyordum, mi note pro temasında anında bildirimleri görebiliyorum bilgilerinize
sadece bu romların tek eksiği ön kameranın çalışmaması başka hiçbir eksik yok fazlası var, değerli ustalar bunada el atarlarsa
format data yapmalısınız.Yanlışlıkla usb hata ayıklamayı tarama sırasında kapattım. Cihaz mi logosunda kaldı. Sıfırlama yapmadan nasıl açabilirim?
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deme üstad. O kadar veri, hiç mi çözümü yok?format data yapmalısınız.
kardeşim ben denemedim ama şöyle bişeyler görmüştüm geçen adb komutlarıyla yapabilirsen dene...Deme üstad. O kadar veri, hiç mi çözümü yok?