- Adım
- El7is
- Cihazım
- Note 4X SD
- Meslek
- Mak. Müh.
- Konular
- 25
Rica ederim. Evet bendede xposed dısşında sorun çıkmadı. Tertemiz bir rom. Yalnız bu çin romlarında tema indirince, temalar uygulamasına ne zaman girsem aynı temayı yine indiriyor. Her temalar uygulamasını açtığımda yine indiriyor. Gerçi pek o temalara ihtiyacım yok ya neyse. Bu romda denemedim ama. Sonra can sıkıcı oluyor.Hayret bende herşey çalıştı, hiç fix kurmadım. Sadece fixteki quickpic galeriyi roma ekleyip romu öyle kurmuştum. Ayrıca DayirOglu hocama da teşekkür ederim v8 blue theme için![]()
gelişmiş güç menüsü eklenebiliir mi?
İyi günlerde kullanın. Bende hiç bir sorun yok. GM klasiği.Rica ederim. Evet bendede xposed dısşında sorun çıkmadı. Tertemiz bir rom. Yalnız bu çin romlarında tema indirince, temalar uygulamasına ne zaman girsem aynı temayı yine indiriyor. Her temalar uygulamasını açtığımda yine indiriyor. Gerçi pek o temalara ihtiyacım yok ya neyse. Bu romda denemedim ama. Sonra can sıkıcı oluyor.![]()
İyi günlerde kullanın.Gece kurulum yaptım, rom benim takıntım haricinde sorunsuz. Teşekkürler.
Teşekkürler. Sizi bu başlıkta görmek çok güzel.Mıuı 8 ikonları ve bazı değiştirilen ikonlarla birlikte. Kullanmak isteyen recoveryden kurabilir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hay Allah razı olsun senden kardeş...Bu daha kullanışlı gelişmiş güç seçenekleri. Xposed modulu.
http://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-v7-gelismis-guc-secenekleri-modul.5001/
bunuda deneyeceğim birazdan. güzele benziyor, yamyamyam...Mıuı 8 ikonları ve bazı değiştirilen ikonlarla birlikte. Kullanmak isteyen recoveryden kurabilir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.