Hocam şimdi tek sorunum bu güncelleme 1 ay içerisinde tam olarak çıkar benim düşüncem,Sonunda hocam siz de rahatladınız bizde
Çıkmaz . Aynı güncellemeyi tekrar kurmanıza da gerek yokHocam şimdi tek sorunum bu güncelleme 1 ay içerisinde tam olarak çıkar benim düşüncem,
Sadete geliyim şimdi bu güncelleme çıktığı zaman ben güncellemeyi denetle dediğim zaman cikicak mi ? Ve çıkarsa indirdiğim de bi problem ile karsilasirmiyim
Teşekkür ederim hocam iyi akşamlarÇıkmaz . Aynı güncellemeyi tekrar kurmanıza da gerek yok
Bende niye böyle bir sorun yokYukleyip telefonu formatladim pubg yukledim kilifsiz 58 derece ilk ve son telefonumdu poco f1 tesekkurler
Valla hocam ben telefonu Şubat ayında aldım dediğiniz hataların hiç biri yoktu bende ve halada yokKuranlar bir zahmet batarya, ısınma ve dokunmatik sorunlarının düzelip düzelmediğinide söylesin. Help.
İlginc sana zahmet cpufloati yukleyip 30dk bir denermisin elle tutunca anlasilmiyor cunkiValla hocam ben telefonu Şubat ayında aldım dediğiniz hataların hiç biri yoktu bende ve halada yok
O dokunmatik sorununu butun hassasiyeti kisarak gecirdim hassasiyet cok olunca oluyor manuel ayarlamaliKuranlar bir zahmet batarya, ısınma ve dokunmatik sorunlarının düzelip düzelmediğinide söylesin. Help.
Kanka 50 derecelere kadar çıktıİlginc sana zahmet cpufloati yukleyip 30dk bir denermisin elle tutunca anlasilmiyor cunki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O dokunmatik sorununu butun hassasiyeti kisarak gecirdim hassasiyet cok olunca oluyor manuel ayarlamali