Şu an yüklememen kabahat. Bataryada iyileştirme gözle görülür. Dokunmatik sorunu giderilmiş. Isınma eskisi gibi el yakacak cinsten değil. Telefona renk gelmiş gibi. Ama yüklemeden sonra temiz bir reset gerekiyor.Arkadaşlar dün gece banada geldi güncelleme yükleyenler memnun mu? Başta dokunmatik sorunu olmak üzere batarya performansı nasıl? Bildirim sıkıntısı çekiyorum zaten bu lanet telefonda.Çok değişen bir şey var mı karanlık mod için yüklemek istiyorum da bir yandan korkutuyo bataryası çabuk biter diye
Hocam bıktım bu telefonu formatlamaktan kaç kez servisd gitti orada da sıfırlandı. Anlamıyorum ben yani format çekmeyince telefonu güncellemek boşuna mı oluyor yoksa böyle bi algı mı varŞu an yüklememen kabahat. Bataryada iyileştirme gözle görülür. Dokunmatik sorunu giderilmiş. Isınma eskisi gibi el yakacak cinsten değil. Telefona renk gelmiş gibi. Ama yüklemeden sonra temiz bir reset gerekiyor.
Dokunmatik ayni pubgde 60 derece batarya ayni gibi bazisina gorede cok gidiyorArkadaşlar dün gece banada geldi güncelleme yükleyenler memnun mu? Başta dokunmatik sorunu olmak üzere batarya performansı nasıl? Bildirim sıkıntısı çekiyorum zaten bu lanet telefonda.Çok değişen bir şey var mı karanlık mod için yüklemek istiyorum da bir yandan korkutuyo bataryası çabuk biter diye
Teşekkürler hocam bana en cok lazım sey bildirim sıkıntısını giderdiler mi dokunmatik problemi gerisi boşDokunmatik ayni pubgde 60 derece batarya ayni gibi bazisina gorede cok gidiyor
Güncelleme ilk yayınlandığından beri kullanıyorum MİUİ 11 i ve bu sorunların hiç birini yaşamadım. Gayet güzel bir güncellemeTeşekkürler hocam bana en cok lazım sey bildirim sıkıntısını giderdiler mi dokunmatik problemi gerisi boş
bende dün gece yükledim şarjı 100 yaptım ve bir kaç saat kullandım şarjı gayet güzel gidiyor stabilliği devam ediyor.Fakat telefon boşta dururken eski miui 10.3.2 idi galiba eski versiyonum tam hatırlamıyorum ona göre daha cok gidiyor. örnek olarak miui 10 da gece boştayken sabaha kadar wifi kapalı durumda şarj 3-5 arası gidiyordu bugün 7 gitti sebebini anlamış değilimGüncelleme ilk yayınlandığından beri kullanıyorum MİUİ 11 i ve bu sorunların hiç birini yaşamadım. Gayet güzel bir güncelleme