Çözüldü Pocophone F1 Genel Sorunları

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
" Selam aleykum. Pocophone F1 cihazimi en son surume güncelledigimden beri cihazın 4000 mah bataryası çok hızlı biter oldu. Çentiği kapatma kaldırıldı. Onun dışında telefon hd videolari widevine L1 desteği olmadığından iyi göstermiyor bu telefona acilen bu güncelleme gelmesi gerek ve kameradan da bir problemim var ki elini titretmesende bulanık çekiyor birazcık. Ve telefonun dxomark puanı 92 olmasına rağmen xiaomi yöneticileri lütfen eksikleri bir an önce kapatin.. Ve boyle bir telefonda 60 FPS video çekememek çok büyük bir acizlik. Telefona hem 4k da hem de 1080p de 60 FPS ayarı gelmesi gerek. Ve de video kayıt sırasında sesi düşük kayıt ediyor bu da bir eksisi. Fakat ses kaydedici yuksek bir şekilde ses kayıt yapıyor. Telefonun sesinde, kamerasında küçük rötuşlar da yapılması gerekiyor. Bilin isterim. Bir an önce tüm peoblemleri kaldıracak bir güncelleme bekliyoruz. Selametle. "
Hocam ben eu beta rom kullanıyorum. L1 desteği de var 4k ve 1080p de 60 fps desteği de var pili de mis gibi.bazen beklemek yerine koparıp almak gerekir.bl kilidini açıp twrp yükleyelim eu beta 9.3.21 weekly rom yükleyelim dertlerden kurtulup keyfimize bakalım,ufak şeylerle dertlenmeyelim

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cihaterenbilisik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat Eren B
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Hocam ben eu beta rom kullanıyorum. L1 desteği de var 4k ve 1080p de 60 fps desteği de var pili de mis gibi.bazen beklemek yerine koparıp almak gerekir.bl kilidini açıp twrp yükleyelim eu beta 9.3.21 weekly rom yükleyelim dertlerden kurtulup keyfimize bakalım,ufak şeylerle dertlenmeyelim

Ya benim canimi sikan bir ozellik su ki bakiyorum videolari cok kaliteli gostermiyor fark etmiyor degilim ve bazi internet uzerindej indirdigim oyunlari yukleyemiyorum .. Telefonun daha cok eksigi var yani ve gec guncelleme yapiyorlar

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ya benim canimi sikan bir ozellik su ki bakiyorum videolari cok kaliteli gostermiyor fark etmiyor degilim ve bazi internet uzerindej indirdigim oyunlari yukleyemiyorum .. Telefonun daha cok eksigi var yani ve gec guncelleme yapiyorlar[/QUOTE

Ben boşuna eu beta yüklemedim hocam :)

cihaterenbilisik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat Eren B
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4

" Gerek yok aciklama yapildi. Bu ay sonu ya da nisan ayinin ilk haftasi telefonun tum problemlerinin hemen hemen hepsini ortadan kaldiracak guncelleme yayinlanacakmis. Gerek yok bendeki surumdeki tek sorun zaten bir 4K ve 1080 P 60 fps ozelligi, widevine l1 destegi, batarya performansu onun disinda 10.2.3 daha guncel ve gcam son surum kullabilen bir sistem.. Ve bence daha hizli.. Onun disinda bir fark yok sende guncelle reis. Bu ay sonuna kadar gelecekmis guncelleme :)

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
" Gerek yok aciklama yapildi. Bu ay sonu ya da nisan ayinin ilk haftasi telefonun tum problemlerinin hemen hemen hepsini ortadan kaldiracak guncelleme yayinlanacakmis. Gerek yok bendeki surumdeki tek sorun zaten bir 4K ve 1080 P 60 fps ozelligi, widevine l1 destegi, batarya performansu onun disinda 10.2.3 daha guncel ve gcam son surum kullabilen bir sistem.. Ve bence daha hizli.. Onun disinda bir fark yok sende guncelle reis. Bu ay sonuna kadar gelecekmis guncelleme :)
Umarım güncelleme hayalkırıklığı yaratmaz hocam

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61

Hocam ben de teknik kısımlarla çok ilgilenmediğim için global romu bozmak istemeyenlerdenim, yeni güncellemeyi ben de bekliyorum, eğer beklediğimiz gibi batarya ömrü için yapılan gelişmeler diğer tüm gelişmelerden bile daha önemli benim için. Söylenenlere göre dark mode geldiğinde ekran pil kullanım oranını azaltacaklarmış, ben de şimdilik çözüm olarak animasyonları kapattım, kontrast değerini Standarta aldım, bir nebze de olsa işe yarıyor, fabrika ayarına sıfırlamak yerine ay sonu gelecek güncellemeyi bekliyorum tarihi değişmez ise

cihaterenbilisik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat Eren B
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Hocam ben de teknik kısımlarla çok ilgilenmediğim için global romu bozmak istemeyenlerdenim, yeni güncellemeyi ben de bekliyorum, eğer beklediğimiz gibi batarya ömrü için yapılan gelişmeler diğer tüm gelişmelerden bile daha önemli benim için. Söylenenlere göre dark mode geldiğinde ekran pil kullanım oranını azaltacaklarmış, ben de şimdilik çözüm olarak animasyonları kapattım, kontrast değerini Standarta aldım, bir nebze de olsa işe yarıyor, fabrika ayarına sıfırlamak yerine ay sonu gelecek güncellemeyi bekliyorum tarihi değişmez ise

" Merak etmeyesin. Bu ayin sonuna kadar güncelleme alacağı soylendi. Eger sure uzarsa maximum nisan ayinin ilk haftasi guncelleme gelecekmis. Batarya, Widevine L1 desteği, 4K ve 1080P 60 FPS ve telefonun diger cogu problemlerinin duzeltilecegi aciklandi. Telefonun hemen hemen tum problemlerinin ortadan kalkacagi bir guncelleme olacakmis. Oyle soylendi umarin oyle olur ve olacaktir. Umarim aydinlatmisimdir. İyi aksamlar "

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
L1 desteği gelmiş ama amazon ve başka bir servis için netflix hala desteklemiyor.

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
" Merak etmeyesin. Bu ayin sonuna kadar güncelleme alacağı soylendi. Eger sure uzarsa maximum nisan ayinin ilk haftasi guncelleme gelecekmis. Batarya, Widevine L1 desteği, 4K ve 1080P 60 FPS ve telefonun diger cogu problemlerinin duzeltilecegi aciklandi. Telefonun hemen hemen tum problemlerinin ortadan kalkacagi bir guncelleme olacakmis. Oyle soylendi umarin oyle olur ve olacaktir. Umarim aydinlatmisimdir. İyi aksamlar "
Aceleye getirip yeni bi problem yaşatmasınlar da, teşekkürler hocam bilgi için iyi akşamlar herkese

teober71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Teoman
Cihazım
Pocophone f1
Konular
6

Arkadaslar eskiden android tellerde ucretli apk yuklemek icin ayarlardan guvenlik kismindan guvenilmeyen uygulamalara izin ver secenegi vardi .. Pocophone f1 de bulamadim nasil olacak yardimci olursaniz sevinirim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt