- Adım
- Özgür
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 23
Hocam ben eu beta rom kullanıyorum. L1 desteği de var 4k ve 1080p de 60 fps desteği de var pili de mis gibi.bazen beklemek yerine koparıp almak gerekir.bl kilidini açıp twrp yükleyelim eu beta 9.3.21 weekly rom yükleyelim dertlerden kurtulup keyfimize bakalım,ufak şeylerle dertlenmeyelim" Selam aleykum. Pocophone F1 cihazimi en son surume güncelledigimden beri cihazın 4000 mah bataryası çok hızlı biter oldu. Çentiği kapatma kaldırıldı. Onun dışında telefon hd videolari widevine L1 desteği olmadığından iyi göstermiyor bu telefona acilen bu güncelleme gelmesi gerek ve kameradan da bir problemim var ki elini titretmesende bulanık çekiyor birazcık. Ve telefonun dxomark puanı 92 olmasına rağmen xiaomi yöneticileri lütfen eksikleri bir an önce kapatin.. Ve boyle bir telefonda 60 FPS video çekememek çok büyük bir acizlik. Telefona hem 4k da hem de 1080p de 60 FPS ayarı gelmesi gerek. Ve de video kayıt sırasında sesi düşük kayıt ediyor bu da bir eksisi. Fakat ses kaydedici yuksek bir şekilde ses kayıt yapıyor. Telefonun sesinde, kamerasında küçük rötuşlar da yapılması gerekiyor. Bilin isterim. Bir an önce tüm peoblemleri kaldıracak bir güncelleme bekliyoruz. Selametle. "
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.