- Adım
- Emre
- Cihazım
- Pocophone F1
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 10
Merhabalar,cihazı 2 Şubat'tan beri kullanıyorum ve başlarda sıkıntım yoktu sadece oyunlarda 1-2 algılamama oluyordu ve ekranı hassastı kulaklığın kablosu bile değse ekran bunu algılıyordu ancak bu aralar çok ciddi dokunmatik problemleri yaşamaya başladım. Mesajlaşırken kendi kendine boşluk atıyor,basmadığım tuşlara basıyor,yine mesajlaşırken bir anda beni ana menüye atıyor,PUBG'de bazı tuşları algılatabilmem için 2-3 kere basmam gerekiyor,terli parmaklarla dokunmayı söylemiyorum bile. Hatta belki inanmayacaksınız ama(1-2 gün içinde videoya alacağım bu durumu) telefona alttan nefes verdiğimde bile saçma sapan şeyler yapıyor. İlk başlarda problemim yoktu ama gün geçtikçe dokunmatik problemleri çoğaldı. Şimdi bu problem için tam olarak ne yapmam lazım ? Normalde direkt servise yollardım ama galıba bu durum Pocophone'da karşılaşılan bir problemmiş(
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
) servise yollamam ile bu problem çözülecek mi ? Türkiye'deki servislerin çoğunun sahtekarlık yaptığı,olmayan arızadan para istedikleri falan söyleniyordu. Telefonu yolladığımda 2-3 hafta bekleyip benim hatam olmayan bir şey yüzünden "ekran değişecek 300 TL göndermeniz gerekli"diye bir mesaj almak istemiyorum o açıdan soruyorum. Yukarıda linkini attığım haberde dokunmatik arızalı Pocophone'ların geri çağırıldığı falan yazıyor kafam karıştı o yüzden sizden yardım bekliyorum.