Yardım Pocophone F1 Beta Güncelleme!!!

m.murat2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
17
Telefonu 10.3.5 sürümüne güncelledim ama ben güncelledikten sonra güncelleme geri çekilmiş ve ben de eski sürüme geri dönemiyorum. Telefon çok fazla ısınıyor ve şarjı su gibi gidiyor.

Sorum şu ; Sizce beta'ya güncellemeli miyim? Beta da da şarj veya kasma/ısınma sorunlarıyla karşılaşır mıyım vey başka sorunlarla??

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Bootlader kilidiniz açık ise bir önceki sürüme fastboot ile temiz kurulum yaparak döner bilirsiniz. Verileriniz silinir.
Beta rom olduğu için hata olma olasılığı stabil romlara göre daha fazladır , diğer kullanıcı arkadaşların yorumlarını göz önünde bulundurabilirsiniz.

m.murat2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootlader kilidiniz açık ise bir önceki sürüme fastboot ile temiz kurulum yaparak döner bilirsiniz. Verileriniz silinir.
Beta rom olduğu için hata olma olasılığı stabil romlara göre daha fazladır , diğer kullanıcı arkadaşların yorumlarını göz önünde bulundurabilirsiniz.
Peki ben beta sürüme geçtikten sonra kararlı bi sürüme geçebilirim değil mi diyelim kararlı sürüm çıktı OTA olarak güncelleme yapabilir miyim?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Peki ben beta sürüme geçtikten sonra kararlı bi sürüme geçebilirim değil mi diyelim kararlı sürüm çıktı OTA olarak güncelleme yapabilir miyim?

Beta sürüme geçtikten sonra tekrar Global roma geçebilmeniz için Bootloader kilidinizin açık olması gerekmektedir.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Beta sürüme geçtikten sonra tekrar Global roma geçebilmeniz için Bootloader kilidinizin açık olması gerekmektedir.
Hocam betadan global e bl kilitini açmadan artık geçilebiliyor

Üst Alt