- Adım
- Bayram
- Cihazım
- Pocophone F1
- Konular
- 32
V30 modeli ile ilgili çok bilgim yok fakat ekran (panel) konusunda muzdarip olup LG marka telefona geçmek ne derece doğru bilemedim hocamilk garantiye götürdüğümde (türkiye garantili) 6-7 satır hata yazdırdım adamlara yaptıları şey sadece yazılım atıp sıfırlamak daha doğrusu sıfırlamak diyeyim yazılımında bi faydasını görmedim. garantiden aldım ve bir şey değişmemiş ertesi gün tekrardan götürdüm bu sefer oradaki eleman biz kendimiz kullanacağız 2-3 gün ondan sonra servise yollayıp bizzat kendimiz hatalarını söyleyeceğiz dedi bakalım ne zaman gelecek 1 haftayı geçti. Yapacağım ilk iş servisten gelir gelmez satmak. lg v30 plus a geçmeyi düşünüyorum.
niye ne sıkıntısını gördünüz. araştırdım biraz kronik sorunu yok diyorlar v30 un.siz bir problem mi yaşadınız lg ilealper kardeş sakın LG'ye geçme. LG pişmanlıktır. TV dışında lg'den uzak dur.
niye ne sıkıntısını gördünüz. araştırdım biraz kronik sorunu yok diyorlar v30 un.siz bir problem mi yaşadınız lg ile
Pocophone f1 pişmanlıktır keşke almasaydım dedirttiler oyun oynanmıyor sıcaklık sorunu var ekran gidik cok beceriksizler düzelecegini sanmıyorum pocophone markasinida kapatmayı düsünüyorlar diye biliyorum ayrıca
sıcaklık sorunu hariç dediklerinizin hepsine katılıyorum. letgoya ilan verdim umarım satılır cihazda kurtulurumPocophone f1 pişmanlıktır keşke almasaydım dedirttiler oyun oynanmıyor sıcaklık sorunu var ekran gidik cok beceriksizler düzelecegini sanmıyorum pocophone markasinida kapatmayı düsünüyorlar diye biliyorum ayrıca
hocam sizinde mesajınızı yeni farkettim kusura bakmayın forumlarda araştırdım bazen panellerinde sıkıntısı olabiliyormuş evet doğru. fakat internetten sipariş vereceğim için bi sıkıntısı olduğunda 2 hafta içinde iade etme hakkım var zaten. v30 a geç sebebim kulaklık ses çıkışının çok iyi olması ve ekran özellikleri iyi olduğu için.yoksa onun dışında ağır oyunlar oynamıyorumV30 modeli ile ilgili çok bilgim yok fakat ekran (panel) konusunda muzdarip olup LG marka telefona geçmek ne derece doğru bilemedim hocam
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi