Rom Pocophone F1 10.3.4.0 Stable Güncellemesi

Erdemp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
P
Konular
2
Benim anladığım kadarıyla bu ROM 9.3.28 BETA'nın resmi dağıtımdan hemen önceki hali. Eğer öyleyse; Dark Mode var ama sadece uygulama çekmecesinde etkisini gördüm, onun dışında nerede olmalı nereye bakmalıyım bir fikrim yok. Navigasyon tuşları da aynı renk şu an ama zaten "Tam ekran modu"nda kullandığımda onu da sadece değiştirene kadar birkaç saniyeliğine gördüm :) (Not: Bence o navigasyon tuşları ekranda çok gereksiz yer kaplıyor, tam ekran modu kullanmak daha iyi bir deneyim sağlıyor).

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Benim anladığım kadarıyla bu ROM 9.3.28 BETA'nın resmi dağıtımdan hemen önceki hali. Eğer öyleyse; Dark Mode var ama sadece uygulama çekmecesinde etkisini gördüm, onun dışında nerede olmalı nereye bakmalıyım bir fikrim yok. Navigasyon tuşları da aynı renk şu an ama zaten "Tam ekran modu"nda kullandığımda onu da sadece değiştirene kadar birkaç saniyeliğine gördüm :) (Not: Bence o navigasyon tuşları ekranda çok gereksiz yer kaplıyor, tam ekran modu kullanmak daha iyi bir deneyim sağlıyor).

Hocam ss aldım, mesela beyaz planda siyah oluyor, siyah planda da beyaz duruyor navigasyon tuşları, ayar etti beni. Böyle görsel şeylere çok takılıyorum. Tam ekranda da animasyon kesik geliyor mi8deki gibi akmıyor tam, ondan yapasım gelmedi onu. Ssi alta ekliycem şimdi, dark mode geliştirici seçeneklerinde yer alıyormuş hocam bu sürümde Hinduların dediğine göre, orada gece modunu açıp ayarlar, mesajlar vs sistem bazlı uygulamaların arkaplanları siyah oluyor mu bakabilir misiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Widevine L1 netflix te çalışıyor mu?

Erdemp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
P
Konular
2
Navigasyon tuşlarını aktif ettiğimde (tam ekran modundan çıktığım) ekran aynı sizin gönderdiğiniz gibi. Dark Mode ise "Geliştirici Seçenekleri"inde göremedim... Bu ROM da (9.3.28 BETA) zaten seçimli normal geliyor ama bu navigasyon alanına etki ettiğini göremedim. Fakat zaten bendeki BETA, birkaç güne yeni Global Stable yayınlayacaklar (şu an bu sitede yazanı demiyorum o da Global Stable değil yanlış bir izah var orada) belki orada düzelmiştir.

Bende şu an Ayarlar / Ana Ekran & Son Kullanılanlar
altında "Arka Planlar" = Karanlık / Işık seçenekleri var.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Widevine L1 netflix te çalışıyor mu?

Hayır, Netflix Widevine L3 istiyor. Widevine L1 Amazon Prime'da çalışıyor. Şu an Netflix'te HD izleme şansı henüz yok. Fakat Mi yetkilileri Netflix ile görüştüklerini ve en kısa zamanda durumu çözeceklerini söylüyor.

DÜZELTME: (6.04.2019) Widevine sürümlerini karıştırıp yazmışım. Netflix L1 destekliyor fakat henüz HD izlenemiyor, yukarıda dediğim gibi görüşmeleri de sürüyormuş.

Son düzenleme:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Navigasyon tuşlarını aktif ettiğimde (tam ekran modundan çıktığım) ekran aynı sizin gönderdiğiniz gibi. Dark Mode ise "Geliştirici Seçenekleri"inde göremedim... Bu ROM da (9.3.28 BETA) zaten seçimli normal geliyor ama bu navigasyon alanına etki ettiğini göremedim. Fakat zaten bendeki BETA, birkaç güne yeni Global Stable yayınlayacaklar (şu an bu sitede yazanı demiyorum o da Global Stable değil yanlış bir izah var orada) belki orada düzelmiştir.

Hayır, Netflix Widevine L3 istiyor. Widevine L1 Amazon Prime'da çalışıyor. Şu an Netflix'te HD izleme şansı henüz yok. Fakat Mi yetkilileri Netflix ile görüştüklerini ve en kısa zamanda durumu çözeceklerini söylüyor.

Teşekkür ederim hocam zahmet verdim

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8

Bende şu an Ayarlar / Ana Ekran & Son Kullanılanlar
altında "Arka Planlar" = Karanlık / Işık seçenekleri var.

Umarım diğer cihazlar içinde çıkar bu sertifika.

ozankayan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan Kayan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Ebbg panelde dokunmatik hassasiyeti kötü inşallah düzelir...

cihaterenbilisik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat Eren B
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Bir şey sorabilir miyim ? Sistem guncellemesi bolumunde bir guncelleme geldigi yazmiyor guncelleme kontrol et dedigimde de bir guncelleme yuklemiyor. Anlamadigim sey burdaki sonunda global yeni ve beklenen guncelleme geldi demissiniz seviniyorum fakat daha sonra hayal kirikligina ugruyorum tekrardan.. Buraya geliyor ekleniyor.. Telefona guncelleme bolumune daha hic bir sey gelmemis.. Cidden merak ediyorum. Nisan ayinin ilk haftasi dediler takip ediyorum. Yok dark mode ekliyorlar. Yok baska seyler ile zaman geciyor.. Ana telefona guncelleme bolumune ne zaman gelecek gercekten merak ediyorum. Martin sonu diyorlardi bir iptal oldu game turbo vb basarisizliklar olmus. Nisan ayinin ilk haftasi dediler Pazartesiye kadar gelirse ana telefonuma guncelleme var diye gercekten memnun olacam.. Ne zamandir bekliyorum guncellemeyi ne mağdur biraktilar anlatamam.. Simdi burdaki dediginiz de daha tam global degilmis global betaymis. Umarim pazartesiye kadar gelir. Cunku iyice gicik almaya basladim..

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
cihaterenbilisik gıcık olacak bir durum yok. internet üzerinden indirip telefonuna yükleyebilirsin. bunu yapman daha sonra OTA üzerinden yüklemeni engellemeyecektir.

Üst Alt