Rom Pocophone F1 10.3.4.0 Stable Güncellemesi

Erdemp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
P
Konular
2
Merak ettiğim biz şu an global beta surumu kullaniyoruz su an bu daha sunulmadi normalde cihazima peki sunuldugu zaman ben su an indirdim bunu kurdum. Peki global olarak her pocophone telefonuna verildiginde guncelleme gelecek mi bize de ? Ya da en son paketi indir mi dicez ? aydinlatir misiniz teknik olarak su anda telefonuma gelmeyen guncellemeyi kurdum. Asil telefona gelen normal ana ve doğal guncellemeyi kurmak istedigimde bir fark olacak mi , yani ???

Beta'ya Beta, Stable'a Stable güncellemeler gelir. Yani Stable sürüme Beta ROM düşmez. Fakat bunun anlamı BETA ROM'u telefonunuza kurmamanız gerektiği değildir. Çeşitli hataları ve olası sorunları göze alıyorsanız kurmak sizin inisiyatifinizde.

Beta ROM'daysanız takribi olarak her hafta otomatik olarak BETA güncelleme alırsınız. Meraklı kullanıcılar için ilgi çekici olsa da asıl amaç Beta tester'ların hataları raporlaması ve yazılım / uygulama geliştiricilerin gelecek Stable ROM için hazırlık yapabilmelidir. Her hafta yeniden ROM kurup telefonu 0'lamak zaten normal bir kullanıcı için makul bir durum değildir.

Bir başka değişle bir Beta sürümde sizin için olmazsa olmaz bir özellik ya da düzeltme yoksa, bunu kurmanız teoride mantıklı bir durum değil, zira dediğim gibi BETA sürümlerin amacı çok farklı.

Bu forum sayfalarında da gördüğüm kadarıyla bir çok kullanıcı Beta ROM'ları yükleyip sonra da "yine olmamış!" gibi yorumlar yazıyor :) Ya hu zaten "olmamış" ROM bunlar, hatalar ve eksikler zaten olabilir. Olmuş mu, eksik gedik nedir diye bakın ve raporlayın diye, bunu kabullenen kullanıcılar için varlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unoffical falan diyor updater ile paketi seçip yüklemeye çalıştığımda

Hata mesajını tam yazarsanız ve sonrasında ne olduğunu söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada telefonunuzu bu işlem öncesinde Unlock yaptınız mı? Çünkü ısrarla söylüyorum ki bu başlıkta yazdığı gibi bu rom "Global Stable" değil, "Stable Beta" ROM. Xiaomi bu ROM'u Beta olarak tanımladığı için Unlock edilmemiş cihazlara kurulumu reddediyor olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

its not allowed to upgrade to unofficial rom package hatası verdi bende manuel yüklemede.
Bu ROM Xiaomi'ye göre halen Beta ROM, bu sebeple telefonu Unlock etmeniz gerekebilir.

Son düzenleme:

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Hayat Pocolulara güzel. Biz max 2 kullanıcıları hala ağlayalım.

Erdemp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
P
Konular
2
Umarım diğer cihazlar içinde çıkar bu sertifika.

DÜZELTME: (6.04.2019) Widevine sürümlerini karıştırıp yazmışım. Netflix L1 destekliyor fakat henüz HD izlenemiyor, yukarıda dediğim gibi görüşmeleri de sürüyormuş.

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
Bendede güncelleme gitti wifi ile yaparim dedim akşam şimdi kaybolmuş

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş selam sorması güncelleme yaptım mı acaba Poco F1 ri bana da geldi ama şarj bitince telefonu doldurup tekrar yok oldu sorunu çözdü sen bir zahmet bana özelden yazarmısın teşekkürler.

PocophoneF1Mİ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Poco X5 Pro
Konular
2
Kardeş selam sorması güncelleme yaptım mı acaba Poco F1 ri bana da geldi ama şarj bitince telefonu doldurup tekrar yok oldu sorunu çözdü sen bir zahmet bana özelden yazarmısın teşekkürler.
Yok hocam gelmedi bende linkteki güncellemeyi indirip elle yaptim

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
Arkadaşlar 3 gün oldu yaptım şarj süresi biraz azaldı. Sizde şarj durumu nasıl ?

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
Yok hocam gelmedi bende linkteki güncellemeyi indirip elle yaptim

Peki nasıl yaptın benimki magazadan alınma kolaymi yöntem örnek : dosyayı atıp direk ayarları girip oradan üstündeki üç nokta tıklayıp dosyayı seçipmi yükledin yoksa çok uğraşma mı bende şunu demek istiyorum. Telefonumu bir fabrika ayarlarına yapsam bir fark olurmu acaba sizce

cihaterenbilisik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat Eren B
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Global sürüm geldiğinde onu yüklemek için ne yapmalıyım ? Bilgilendirir misiniz ??

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
Güncelleme her cihaza aynı anda indirmeye hazır hale sunulamıyor.
Kimine anında , kimine 2 saat sonra , kimine ise 2 gün sonra.
Global sürümde iseniz bu güncellemeyi alacaksınız , endişelenmeyin :)
@tarik
Güncelleme her cihaza aynı anda indirmeye hazır hale sunulamıyor.
Kimine anında , kimine 2 saat sonra , kimine ise 2 gün sonra.
Global sürümde iseniz bu güncellemeyi alacaksınız , endişelenmeyin :)
tariktastan selam kardeş seni gine rahatsız ediyorumda ne dicem bu poco la güncelleme geldi bana şarjım çok azdı yüzde 2 di bende sonrası yaparim ufak işim vardı herneyse telefon kapalı bir şekilde şarj ettim sonrası başlatıp açtıktan sonra ayarla gelip güncelleme dedim gine((Global 10.2.3.0 Kararlı))sürüm çıktı bendeki olan bu acaba bu son güncelleme ertelendimi yoksa tekrar bana uyarı verir mi oo bazı dedikleri flassboot bilmiyorum öyle yöntemleri vs bana önerirsin diyorum ki telefonu ((fabrika ayarlarına)) geri getirsem iyi fark olurmu sence kusura b. Çok uzattım @teşekkürler tekrardan

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
Çentik kaldırma özelliği de gelmiş ama ben çentiksiz halini beğenmedim. Yine çentikli ekranı kullanıyorum.

Üst Alt