- Adım
- Tarık Taştan
- Cihazım
- Pocophone F1
- Meslek
- EndüstriMüh. Öğr.
- Konular
- 10
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bazen böyle durumlar oluşabiliyor. Lakin güncelleme normal şartlar altında cihazınıza gekecektir.@tarik
tariktastan selam kardeş seni gine rahatsız ediyorumda ne dicem bu poco la güncelleme geldi bana şarjım çok azdı yüzde 2 di bende sonrası yaparim ufak işim vardı herneyse telefon kapalı bir şekilde şarj ettim sonrası başlatıp açtıktan sonra ayarla gelip güncelleme dedim gine((Global 10.2.3.0 Kararlı))sürüm çıktı bendeki olan bu acaba bu son güncelleme ertelendimi yoksa tekrar bana uyarı verir mi oo bazı dedikleri flassboot bilmiyorum öyle yöntemleri vs bana önerirsin diyorum ki telefonu ((fabrika ayarlarına)) geri getirsem iyi fark olurmu sence kusura b. Çok uzattım @teşekkürler tekrardan
Eğer beklemek istemiyor iseniz Konudaki bağlantıdaki dosyayı indirerek manuel olaram ROM u kurabilirsiniz.
Her güncellemeden sonra yedek alıp , Fabrika Ayarlarına dönmeniz veya Hard Reset işlemi yapmanız ile
Cihazınızı daha optimize bir şekilde kullanırken , Veri yığılmalarınıda temizlemiş olursunuz.
Ayrıca sorunlarımızı Daha 'Sade' , Daha 'Açık' bir şekilde dile getirirsek , Yardımcı olmak isteyen kişiye kolaylık sağlamış oluruz