Rom Pocophone F1 10.3.4.0 Stable Güncellemesi

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
@tarik

tariktastan selam kardeş seni gine rahatsız ediyorumda ne dicem bu poco la güncelleme geldi bana şarjım çok azdı yüzde 2 di bende sonrası yaparim ufak işim vardı herneyse telefon kapalı bir şekilde şarj ettim sonrası başlatıp açtıktan sonra ayarla gelip güncelleme dedim gine((Global 10.2.3.0 Kararlı))sürüm çıktı bendeki olan bu acaba bu son güncelleme ertelendimi yoksa tekrar bana uyarı verir mi oo bazı dedikleri flassboot bilmiyorum öyle yöntemleri vs bana önerirsin diyorum ki telefonu ((fabrika ayarlarına)) geri getirsem iyi fark olurmu sence kusura b. Çok uzattım @teşekkürler tekrardan
Hocam bazen böyle durumlar oluşabiliyor. Lakin güncelleme normal şartlar altında cihazınıza gekecektir.
Eğer beklemek istemiyor iseniz Konudaki bağlantıdaki dosyayı indirerek manuel olaram ROM u kurabilirsiniz.

Her güncellemeden sonra yedek alıp , Fabrika Ayarlarına dönmeniz veya Hard Reset işlemi yapmanız ile
Cihazınızı daha optimize bir şekilde kullanırken , Veri yığılmalarınıda temizlemiş olursunuz.

Ayrıca sorunlarımızı Daha 'Sade' , Daha 'Açık' bir şekilde dile getirirsek , Yardımcı olmak isteyen kişiye kolaylık sağlamış oluruz :)

cihaterenbilisik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat Eren B
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Biriniz cevap versin ! Stabil olan normal guncelleme telefonlara geldiginde onu nasil yukleyecem su an bu beta bir rommuş. Bilgilendirin

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Biriniz cevap versin ! Stabil olan normal guncelleme telefonlara geldiginde onu nasil yukleyecem su an bu beta bir rommuş. Bilgilendirin
Hocam üslubunuza lütfen dikkat edin. Emir verici şekilde konuşmayın. Burası bir forum sonuçta herkes birbirinden yardım almak için veya bildiği şeyleri aktarmak için burada. Stabil olan güncelleme geldiğinde ayarlara girip sistem güncelleyicisinden yükleyebilirsiniz. Gelmez ise Google a girip miui rom yazıp resmi siteden uyumlu romu indirip tekrardan güncelleyiceye girip sağ üst kısımda güncelleme paketini seçine basıp indirdiğiniz dosyayı seçip yükleyiniz.

tankaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Poco
Konular
5
Ağır çekim video 10 saniye çekiyor. Bu çok az

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Hocam üslubunuza lütfen dikkat edin. Emir verici şekilde konuşmayın. Burası bir forum sonuçta herkes birbirinden yardım almak için veya bildiği şeyleri aktarmak için burada. Stabil olan güncelleme geldiğinde ayarlara girip sistem güncelleyicisinden yükleyebilirsiniz. Gelmez ise Google a girip miui rom yazıp resmi siteden uyumlu romu indirip tekrardan güncelleyiceye girip sağ üst kısımda güncelleme paketini seçine basıp indirdiğiniz dosyayı seçip yükleyiniz.

Bu adamın çıkardığı bilmem kaçıncı sorun bu, bırak ne hali varsa görsün diyeceğim de yine siz bilirsiniz.

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Bu adamın çıkardığı bilmem kaçıncı sorun bu, bırak ne hali varsa görsün diyeceğim de yine siz bilirsiniz.
Kendisi öncedende Uygunsuz Dil ve Üslup ve de İstediğini alana dek Sürekli Cevap spamlamaktan uyarı almış idi.

Kendisi bugün itibari ile
Uyarılara kulak vermeyerek Kurallara uymamaya devam ettiğinden,
Sağlıklı bir forum ortamı için Forumumuzdan kalıcı olarak uzaklaştırılmıştır.

İyi forumlar :)

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Böyle birşey gelmiş yeni güncelleme içerisinde, yeni farkettim. Ben de güncelledim, merak ettim dayanamayıp, benim gibi navigasyon bar konusuna takılan birisi varsa o hala aynı çözümsüz.

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Böyle birşey gelmiş yeni güncelleme içerisinde, yeni farkettim. Ben de güncelledim, merak ettim dayanamayıp, benim gibi navigasyon bar konusuna takılan birisi varsa o hala aynı çözümsüz.
Herşey çok güzel olmuş . Fakat şarj süresi azaldı kardeşim . İnşallah başka güncelleme ile hallederler.

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Herşey çok güzel olmuş . Fakat şarj süresi azaldı kardeşim . İnşallah başka güncelleme ile hallederler.

Sözde bataryayı düzelttik demişlerdi ama ben de şimdi deneyimliyorum, pişman olmamak dileğiyle. Video testi yaptım baya hoş çalışıyor akıcı. Gcamin yeni sürümü çıkmış bu update için, ben de telegramdaki ekipten aldım. Bilmeyenler için pocophone official sayfası var telegramda. Çentiği kapattım çok sevmiyorum çentiği ama bunda da bazı uygulamalarda köşelerdeki eğim çok fazla geliyor göze, o da telefonun yapısı artık ona çözüm yok. Şimdilik bunlar.

Poco launcherda karanlık mod kısmı var, bu bu update için olan birşey mi bilmiyorum ama ben yeni gördüm. Haber bülteni uygulama çekmecesi ve bazı bölümler için arkaplan siyah olmuş. Tamamen karanlık mod çıksa da rahatlasak, anlam veremiyorum bi renk değiştirmeyi kodlamak bu kadar zor birşey mi ya :D

Son düzenleme:

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
Hocam bazen böyle durumlar oluşabiliyor. Lakin güncelleme normal şartlar altında cihazınıza gekecektir.
Eğer beklemek istemiyor iseniz Konudaki bağlantıdaki dosyayı indirerek manuel olaram ROM u kurabilirsiniz.

Her güncellemeden sonra yedek alıp , Fabrika Ayarlarına dönmeniz veya Hard Reset işlemi yapmanız ile
Cihazınızı daha optimize bir şekilde kullanırken , Veri yığılmalarınıda temizlemiş olursunuz.

Ayrıca sorunlarımızı Daha 'Sade' , Daha 'Açık' bir şekilde dile getirirsek , Yardımcı olmak isteyen kişiye kolaylık sağlamış oluruz :)
Kesin ama gelir dimi tarık kardeş yoksa yakında farklı bir güncelleme sunarlarsa öylemi olur sence diğer konu ise fabrika ayarlarına geri dönmü diyorsun tam çözemedim. Orayı

Üst Alt