Yardım Pocofone f1 için - Poco Launcher kaldırma (yardım) :(

Suhatuna

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Pocofone F1
Konular
9
Cihazı 3 gün oldu alalı ama ben bu Poco Launcher oldugunu bilmıyordum :( Alır almaz soğudum :( Hatta güncelleme de yapmayacaktım bir dalgınlıga geldık yaptık :(

Kısacası Pocofone dakı Poco Launcherı kaldırıp Normal System Launcher kullanamazmıyız? Bunu nasıl yapabiliriz?

Bir de tekrardan Miui 9 a donmek istiyorum , 3.Parti Temeları falan kullanabilmek için ne yapmam lazım , Yardımınıza ihtiyacım var ...

Cihazı KVK dan aldım ama Garanti falan önemli degıl Root sa root nasıl yapıcaz yada baska birsey sadece böyle nefret ettım cihazdan ...

Suhatuna

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Pocofone F1
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı şeyi bende arıyorum poco launcher çok kötü hoşuma gitmedi miui kendi launcherini arıyorum

Valla burada bu soruna bir çare bulabiliriz diye dusunuyorum ama inşAllah bir yardm eden çıkar...

Oyla:

bymcs

вчmcs
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MCS
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Cihazı 3 gün oldu alalı ama ben bu Poco Launcher oldugunu bilmıyordum :( Alır almaz soğudum :( Hatta güncelleme de yapmayacaktım bir dalgınlıga geldık yaptık :(

Kısacası Pocofone dakı Poco Launcherı kaldırıp Normal System Launcher kullanamazmıyız? Bunu nasıl yapabiliriz?

Bir de tekrardan Miui 9 a donmek istiyorum , 3.Parti Temeları falan kullanabilmek için ne yapmam lazım , Yardımınıza ihtiyacım var ...

Cihazı KVK dan aldım ama Garanti falan önemli degıl Root sa root nasıl yapıcaz yada baska birsey sadece böyle nefret ettım cihazdan ...

Bunu denermisiniz.

Oyla:

Suhatuna

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Pocofone F1
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunu denermisiniz.

Dün bir arkadas facebook tan vermıstı denedim hocam , şimdi sen verınce tekrar ındırdım bir işe yaramıyor...

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27

Merhaba Xda da şöyle bir konu buldum linkini veriyorum inceleyin .

Konuda geçen dosyayı Twrp ile yükleyip standart launcherı kullandığını söyleyen bir üye var .
Dosya bu .

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
3 gün önce alınmış bir cihazın bl kilidi kapalıdır tahminimce,dolayısıyla ne twrp vardır ne de root.altta linkini verdiğim zip dosyasını indirip twrp den flaşlayalım,wipe
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
dalvik cache deyip reboot system yapalım,cihaz açılınca ana ekran ayarlarına girip sistem başlatıcı kısmına girip miui launcher i seçelim,sonra tekrar cihazı kapatıp açalım ve okey artık orjinal miui launcher kullanıyoruz

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bence poco launcher çok daha güzel ben deonu kullanıyorum mi8 de
Bence de poco launcher daha güzel hocam ama sanırım arkadaşlar herşeyde tam kontrol istiyor.bende bu konuyu görüp araştırdım denedim ve oldu.hocam hazır yakalamışken ne zaman resimli bir yorum yazsam,yorumu yazarken resmi özelikle yazım bittikten sonra ekliyorum en altta olsun diye ama cvp yaz butonuna tıklayıp yazdığım yoruma bakınca örnekteki gibi resim ortada oluyor ve yorum ikiye bölünmüş oluyor :)

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
Bence de poco launcher daha güzel hocam ama sanırım arkadaşlar herşeyde tam kontrol istiyor.bende bu konuyu görüp araştırdım denedim ve oldu.hocam hazır yakalamışken ne zaman resimli bir yorum yazsam,yorumu yazarken resmi özelikle yazım bittikten sonra ekliyorum en altta olsun diye ama cvp yaz butonuna tıklayıp yazdığım yoruma bakınca örnekteki gibi resim ortada oluyor ve yorum ikiye bölünmüş oluyor :)

resmi konuya ekledikte sonra enter yapmak lazım hocam birkez

Oyla:
Üst Alt