Kardeşim senin alacağın sadece kablo diyorum, ben poco f1 i çok kullandım... Ne yaptın sorunun nereden kaynaklandığını anlayabildin mi?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu alsam sıkıntı olur mu veya önerebileceyiniz başka bir şarj aleti var mı
reyız o sarz sorunu son zamanlarda benom telefondada yapmaya basladı sarzı kesıp kesıp devam edıyordu power bankla denedım aynı sorun ondada olustu kabloyu degıstırdım sorun hala devam ettı. en sonunda bu bole olmuyacak dedım elit gaming rom kurdum/ d8g kernel kurdum o sarz olmama sorununu cozdum ole bısey kı.orjınal mıu ve orjınel kernelde sarzdayken sarz bıle dusuryordu yukselecegı yerde sarz bıle dusuyordu d8g kernelle bu sorunuda cozdum butun sorun mıu surumunde veya kernelınde termallerınde son guncellemeye ne yaptılarsa artık ıcıne ettıler telefonun ben orjınalını bozmadan sorunu cozemedım en son rotladım yenı mıu tabanlı elıt gamıng rom kurdum d8g kernel kurdum bu sorunu cozdum su an hıc bır problem yok eher cozemezsen bu sorunu ben bu sekılde yaptım denemenı tavsıye ederım kolay gelsınmerhaba arkadaşlar bir kaç gün önce telefonu şarja taktım fakat tel şarjdayken ikide bir şarj etmeyi kesip tekrar başlatıyor ve şarj olmuyor telle gelen şarj makinası ve kabloyu kullanıyorum şarj olmuyor.Eski Sony telefonun şarj makinasıyla denedim çok yavaş şarj oluyor bahsettiğim sorun olmadı sıkıntı nedir acaba lütfen yardım edin
Ben kabloyu değiştim sorun hemen düzeldi..reyız o sarz sorunu son zamanlarda benom telefondada yapmaya basladı sarzı kesıp kesıp devam edıyordu power bankla denedım aynı sorun ondada olustu kabloyu degıstırdım sorun hala devam ettı. en sonunda bu bole olmuyacak dedım elit gaming rom kurdum/ d8g kernel kurdum o sarz olmama sorununu cozdum ole bısey kı.orjınal mıu ve orjınel kernelde sarzdayken sarz bıle dusuryordu yukselecegı yerde sarz bıle dusuyordu d8g kernelle bu sorunuda cozdum butun sorun mıu surumunde veya kernelınde termallerınde son guncellemeye ne yaptılarsa artık ıcıne ettıler telefonun ben orjınalını bozmadan sorunu cozemedım en son rotladım yenı mıu tabanlı elıt gamıng rom kurdum d8g kernel kurdum bu sorunu cozdum su an hıc bır problem yok eher cozemezsen bu sorunu ben bu sekılde yaptım denemenı tavsıye ederım kolay gelsın