Soru Poco X7 Pro Yeniden Başlatınca Hat Okumuyor

Abra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
4
Poco X7 Pro 12 / 512 GB modelini kullanıyorum Global olarak aldım server kayıt vs. henüz yaptırmadım. Donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Sorunum: Telefon yeniden başlatıldığında veya kapatıp açtığımda hattı okumuyor, hattı çıkarıp diğer sime takıyorum okuyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bunun dışında şebeke problemim yok sadece yeniden başlatıldığında hattı okumuyor çıkartıp takmak gerekiyor sim1 deyse sim2 ye, sim2 deyse sim1 e değiştirince düzeliyor.

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
31
Bende de aynı sorun var hocam, özellikle global 2.201 update sonrası başladı bl kilidi açtım rom değiştim sürüm düşürdüm yine de aynı. Bu sebeple telefonu satamıyorum.

Abra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı sorun var hocam, özellikle global 2.201 update sonrası başladı bl kilidi açtım rom değiştim sürüm düşürdüm yine de aynı. Bu sebeple telefonu satamıyorum.
Sizde de hattı çıkartıp takınca düzeliyor değil mi? Bu sorun dışında şebeke probleminiz yok değil mi hocam? Aynı sorun.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yasal süre dolmuş olabilir. Server kayıt denenir. Yüksek ihtimal yazılımsal ve donanımsal bir sorun değil. Bu modelde bilen kronik bir sorun yok.

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
31
Yasal süre dolmuş olabilir. Server kayıt denenir. Yüksek ihtimal yazılımsal ve donanımsal bir sorun değil. Bu modelde bilen kronik bir sorun yok.
Hocam selamlar, başka bir telefoncu arkadaş ta bazı cihazlarda özellikle yurtdışı cihazlarda İmei 1 kullanım süresi dolduktan sonra böyle bir sorun olabileceğini iletti, çift server imei kaydı ile düzeltilebileceğini önerdi ancak henüz bu şekilde yaptıran olmadığını söyledi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E
Sizde de hattı çıkartıp takınca düzeliyor değil mi? Bu sorun dışında şebeke probleminiz yok değil mi hocam? Aynı sorun.
Evet hocam bende de sim yuvalarını değiştirdiğimde düzeliyor ama her yeniden kapatıp açtığımda yeniden yerlerini değiştirmem gerekiyor. Onun dışında şebeke sorunu yok bende

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam selamlar, başka bir telefoncu arkadaş ta bazı cihazlarda özellikle yurtdışı cihazlarda İmei 1 kullanım süresi dolduktan sonra böyle bir sorun olabileceğini iletti, çift server imei kaydı ile düzeltilebileceğini önerdi ancak henüz bu şekilde yaptıran olmadığını söyledi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E

Evet hocam bende de sim yuvalarını değiştirdiğimde düzeliyor ama her yeniden kapatıp açtığımda yeniden yerlerini değiştirmem gerekiyor. Onun dışında şebeke sorunu yok bende
çift sim kayıt gerek yok. Tek sim server kayıt ile sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Uzak bağlantı ile biz hallederiz isterseniz.

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
31
çift sim kayıt gerek yok. Tek sim server kayıt ile sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Uzak bağlantı ile biz hallederiz isterseniz.
Merhaba, güncel ücret bilgisi rica ederim. BL kilidi açık cihazın

Abra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ücret bilgisi rica ediyorum, tek sim için. İMEİ ben bulup versem fiyatta fark olur mu bir de bunu merak ettim kullanmadığım telefonlar mevcut da.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Ücret bilgisi rica ediyorum, tek sim için. İMEİ ben bulup versem fiyatta fark olur mu bir de bunu merak ettim kullanmadığım telefonlar mevcut da.
imei maliyet düşürmez ve yükseltmez. Özel mesaj ile bilgi verdim.

Üst Alt