Soru Poco X7 Pro Yeniden Başlatınca Hat Okumuyor

• Konbuyu başlatan Abra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 38
  • Görüntüleme 2K

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Teknik olarak hiçbir bilgim yok dostum telefonu nisan ayında almıştım server yok vs diyerek epey bekletmişlerdi sonra server kayıtı attılar falan güncelleme yapınca gitmez denmişti ama güncelleme yapınca gitti imeinin biri ithalat yoluya gözüküyor diğeri kopyalanmış gözüküyor bu ne demek yani ne yapmalıyım?
gitmemiş. Kendi sim kartınızı 2 ye takın sim1 e kullanılmayan sim takıp üstte arkadaşın tarif ettiği işlemi yapıp 1. sim i kapatın sizde de işe yaraması lazım.

mr.ayano0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
0
gitmemiş. Kendi sim kartınızı 2 ye takın sim1 e kullanılmayan sim takıp üstte arkadaşın tarif ettiği işlemi yapıp 1. sim i kapatın sizde de işe yaraması lazım.
Sim 1 in imeisi Durum: "Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" gözüküyor sim 2 ise durumda: "IMEI NUMARASI KAYITLI" Kaynak: İthalat yoluyla kaydedilen IMEI yazıyor imei gitmemiş mi yani anlayamadım? Dediğinizi yaparsam kapat aç yapınca hat gitme sorunu düzelir mi? Ve güncelleme yapınca imei gider mi?(kusura bakmayın çok soru sordum 0 bilgi sahibiyim)

mr.ayano0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
0
Sim 1 in imeisi Durum: "Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" gözüküyor sim 2 ise durumda: "IMEI NUMARASI KAYITLI" Kaynak: İthalat yoluyla kaydedilen IMEI yazıyor imei gitmemiş mi yani anlayamadım? Dediğinizi yaparsam kapat aç yapınca hat gitme sorunu düzelir mi? Ve güncelleme yapınca imei gider mi?(kusura bakmayın çok soru sordum 0 bilgi sahibiyim)
İmei gitmişti mi anlaşılıyor mu burdan usta ya cevap verebilme imkanın var mı? H.kadioglu ne yapmam lazım

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
2
telefonu ilk aldığımda bende de vardı ama ilk başta hat çıkar tak yöntemiyle düzelmişti, sonra üstteki gibi kullanmadığım slota eski hat taktım. bu şekilde sıkıntısız kullanıyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Kendi cevabınızı kendiniz vermişsiniz işte. Üstte çözümde yazdım ben. Arkadaş ta tekrar yazmış. imei kayıtlı demişsiniz. Özelden de mesaj atmışsınız. Verilen çözümleri yapmayı deneseniz sonuç alırsınız diye tahmin ediyorum.

mr.ayano0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
0
Kendi cevabınızı kendiniz vermişsiniz işte. Üstte çözümde yazdım ben. Arkadaş ta tekrar yazmış. imei kayıtlı demişsiniz. Özelden de mesaj atmışsınız. Verilen çözümleri yapmayı deneseniz sonuç alırsınız diye tahmin ediyorum.
Tamamdır usta sağ ol ben bu zamana kadar imei gitti sanıyordum çünkü güncellemeden sonra bu sorun çıkmıştı imei attırdığım yere götürmüştüm bana imein gitmemiş dememişlerdi ki :D server yok cart curt deyip bekletmişlerdi sorun çözüldü sağ olun.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Tamamdır usta sağ ol ben bu zamana kadar imei gitti sanıyordum çünkü güncellemeden sonra bu sorun çıkmıştı imei attırdığım yere götürmüştüm bana imein gitmemiş dememişlerdi ki :D server yok cart curt deyip bekletmişlerdi sorun çözüldü sağ olun.
Bu zamana kadar cihazı hiç kullanmadınız anladığım kadarıyla8=)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
İlk defa yd cihaz aldığım için bilgi eksiği kaynaklı bir takım yanlış düşünceler işte çok dalga geçmelik bir durum göremedim? :D
Estağfurullah hocam, dalga geçmelik bir durum yok, sadece merak ettim, İMEI gitmemişse, cihazın çalışmasına engel bir durum olmadığından sormuştum, bağışlayın lütfen

Üst Alt