Soru Poco X6 Pro'da Xiaomi Arama ve Mesajlaşma uygulaması için en uygun rom önerisi

Dexter7.7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Hocam benim bildiğim MIUI'lerde bu iş daha basitti fakat HyperOS gelince Xiaomi işi zorlaştırmış. Ekranda görüldüğü gibi bir hata alıyorum.
Usb hata ayıklama ve USB hata ayıklaması (güvenlik ayarları) o ikisi açık olsun sonra OEM açın , aldığınız hata burda hesap ekle işlemini yapmamışsınız diyor hesap ekle deyin mi hesabınız açıksa ona bağlanacak sim kartı takılı olucak ve mobil veri ile yapılacak bu işlem wifi işe yaramaz. Sonra yeniden unlock tool a dönün işlemi tekrarlayın

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-30-00-36-52-717_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-11-30-00-36-52-717_com.android.settings.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 3

madestchzqwd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
6
Usb hata ayıklama ve USB hata ayıklaması (güvenlik ayarları) o ikisi açık olsun sonra OEM açın , aldığınız hata burda hesap ekle işlemini yapmamışsınız diyor hesap ekle deyin mi hesabınız açıksa ona bağlanacak sim kartı takılı olucak ve mobil veri ile yapılacak bu işlem wifi işe yaramaz. Sonra yeniden unlock tool a dönün işlemi tekrarlayın
Hocam işte asıl sıkıntı orada. Zaten ben mobil veri ile bağlaya bastığım zaman bağlanmıyor ve altta ingilizce bir şekilde Xiaomi Community'den onay alın diyor.

Dexter7.7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Community ne diyor onay istediğinizde

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Evet Xiaomi hyperos ile yeni sürümlerde artık bunun önüne geçmeye çalışıyor. Her gün buzim saatimizle 19.00da limit sıfırlanıyor. Tam o saatte girip denemeye çalışın. Çok fazla yapan var o yüzden erken yapan kazanıyor

madestchzqwd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
6
Evet Xiaomi hyperos ile yeni sürümlerde artık bunun önüne geçmeye çalışıyor. Her gün buzim saatimizle 19.00da limit sıfırlanıyor. Tam o saatte girip denemeye çalışın. Çok fazla yapan var o yüzden erken yapan kazanıyor
Hocam işte kaç gündür tam o saatte deniyorum fakat olmuyor maalesef

Üst Alt