Soru Poco X6 Pro'da Xiaomi Arama ve Mesajlaşma uygulaması için en uygun rom önerisi

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Hocam benim bildiğim MIUI'lerde bu iş daha basitti fakat HyperOS gelince Xiaomi işi zorlaştırmış. Ekranda görüldüğü gibi bir hata alıyorum.
Usb hata ayıklama ve USB hata ayıklaması (güvenlik ayarları) o ikisi açık olsun sonra OEM açın , aldığınız hata burda hesap ekle işlemini yapmamışsınız diyor hesap ekle deyin mi hesabınız açıksa ona bağlanacak sim kartı takılı olucak ve mobil veri ile yapılacak bu işlem wifi işe yaramaz. Sonra yeniden unlock tool a dönün işlemi tekrarlayın

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-30-00-36-52-717_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-11-30-00-36-52-717_com.android.settings.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 6

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
12
Usb hata ayıklama ve USB hata ayıklaması (güvenlik ayarları) o ikisi açık olsun sonra OEM açın , aldığınız hata burda hesap ekle işlemini yapmamışsınız diyor hesap ekle deyin mi hesabınız açıksa ona bağlanacak sim kartı takılı olucak ve mobil veri ile yapılacak bu işlem wifi işe yaramaz. Sonra yeniden unlock tool a dönün işlemi tekrarlayın
Hocam işte asıl sıkıntı orada. Zaten ben mobil veri ile bağlaya bastığım zaman bağlanmıyor ve altta ingilizce bir şekilde Xiaomi Community'den onay alın diyor.

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Community ne diyor onay istediğinizde

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Evet Xiaomi hyperos ile yeni sürümlerde artık bunun önüne geçmeye çalışıyor. Her gün buzim saatimizle 19.00da limit sıfırlanıyor. Tam o saatte girip denemeye çalışın. Çok fazla yapan var o yüzden erken yapan kazanıyor

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
12
Evet Xiaomi hyperos ile yeni sürümlerde artık bunun önüne geçmeye çalışıyor. Her gün buzim saatimizle 19.00da limit sıfırlanıyor. Tam o saatte girip denemeye çalışın. Çok fazla yapan var o yüzden erken yapan kazanıyor
Hocam işte kaç gündür tam o saatte deniyorum fakat olmuyor maalesef

adcb1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hshzh
Cihazım
shsh
Konular
0
Taiwan mi Rus mu sizce ?

StringRoller

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
1
foor.cun Hocam gerçi bu konu açılalı çok olmuş fakat sizce Poco X6 Proda bataryası en uzun giden rom hangisi bir bilginiz varmı?

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
15
foor.cun Hocam gerçi bu konu açılalı çok olmuş fakat sizce Poco X6 Proda bataryası en uzun giden rom hangisi bir bilginiz varmı?
Stok romlardan kesinlikle Çin romu. Fakat Çin romlarında bildirim problemleri oluyor bunu göz önünde bulundurmalısınız kullanmak isterseniz. Bazı fixler var fakat %100 işe yarıyor mu bilmiyorum.
Son Çin sürümü 2.0.3.0 şu an için, HyperOS 2 yani. Bu sürümün bildirim fixi için modlanmış framework yayınlanmıştı en son. Bunu magisk ile flashlarsanız sorun çözülebilir:

Global stok rom kullanmak istiyorum derseniz; pil için en çok Hindistan ve Taiwan romları tavsiye ediliyor. Fakat bunlar henüz 1.0 sürümünde.

Custom rom olarak önerebileceğim bir rom yok pil konusunda şu an için. Buna aosp romlar da dahil. Aosp romlarda güzel romlar var fakat genel olarak bakıldığında cihazın uyku moduna geçmesi ve kernel ile alakalı sıkıntılar var. Bunlar da güç tüketimine sebep oluyor. Yani stok romlarla hemen hemen aynı pil ömrünü veriyor ortalama.
Eğer aosp denemek isterseniz bir tek AlphaDroid son sürümü önerebilirim. Arayüz ve özellik olarak da en güzeli o zaten:

Bana ne kullandığımı sorarsanız, ben Hyper 2.0'ı daha çok sevdiğim için EEA 2.0.2.0'ı kullanıyorum. Bu da pil konusunda kötü değil aslında. Ama tabii bir Çin rom kadar da değil.
Ama düzgün bir debload ve işlemci kısıtlaması yaparsanız pil ömrünü bu romda da, diğer birçok romda da arttırmak mümkün oluyor. Ben de öyle yapıyorum.

Özetle; seçim size kalmış :)
Bir sorunuz olursa ben buralardayım.
İyi forumlar.

StringRoller

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
1
Stok romlardan kesinlikle Çin romu. Fakat Çin romlarında bildirim problemleri oluyor bunu göz önünde bulundurmalısınız kullanmak isterseniz. Bazı fixler var fakat %100 işe yarıyor mu bilmiyorum.
Son Çin sürümü 2.0.3.0 şu an için, HyperOS 2 yani. Bu sürümün bildirim fixi için modlanmış framework yayınlanmıştı en son. Bunu magisk ile flashlarsanız sorun çözülebilir:

Global stok rom kullanmak istiyorum derseniz; pil için en çok Hindistan ve Taiwan romları tavsiye ediliyor. Fakat bunlar henüz 1.0 sürümünde.

Custom rom olarak önerebileceğim bir rom yok pil konusunda şu an için. Buna aosp romlar da dahil. Aosp romlarda güzel romlar var fakat genel olarak bakıldığında cihazın uyku moduna geçmesi ve kernel ile alakalı sıkıntılar var. Bunlar da güç tüketimine sebep oluyor. Yani stok romlarla hemen hemen aynı pil ömrünü veriyor ortalama.
Eğer aosp denemek isterseniz bir tek AlphaDroid son sürümü önerebilirim. Arayüz ve özellik olarak da en güzeli o zaten:

Bana ne kullandığımı sorarsanız, ben Hyper 2.0'ı daha çok sevdiğim için EEA 2.0.2.0'ı kullanıyorum. Bu da pil konusunda kötü değil aslında. Ama tabii bir Çin rom kadar da değil.
Ama düzgün bir debload ve işlemci kısıtlaması yaparsanız pil ömrünü bu romda da, diğer birçok romda da arttırmak mümkün oluyor. Ben de öyle yapıyorum.

Özetle; seçim size kalmış :)
Bir sorunuz olursa ben buralardayım.
İyi forumlar.
Hocam şuanda benim telefonumda Stock Çin Romu var fakat benim telefonumda mı bir sıkıntı var bilmiyorum ama ekran sürem Çin Romuna rağmen ekran sürem 7-8 saati aşamadı maalesef ayrıca Şu anda 1.0.18.0 var, önceden 2.0.3.0 vardı fakat onda daha çok pil tüketimi olduğu için sürüm düşürmek zorunda kaldım.

Sizin bu dediğiniz debload ve işlemci kısıtlaması nasıl birşey hocam? Telefonuma açıkçası root atmayı tercih etmem fakat bu işlemler için roota gerek yoksa nasıl yapıldığını söyleyebilirmisiniz?

Ayrıca EEA Romda Arama ve Mesajlaşma uygulamaları Google mı Xiaomi mi hocam?

Üst Alt