Çözüldü POCO X6 Pro ROM Tavsiyesi (Arama kaydı için)

elves27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Note7
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
POCO X6PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi Note7 ile hüzünlü bir veda ufukta belirdi. Kendisi ilk akıllı telefonum. Artık Poco X6 Pro gözüme kestirdim. Yalnız Yasal mevzuat gereği otomatik arama kaydı güncel modellerde yok ilk göz ağrım çok yerde paçamı kurtardı "Arama kaydediliyor" v.s. uyarısı almadan bir program yüklemeden, bir tuşa basmadan herşeyi veya belirli aramalar kayıt edebilen Rom önerir misiniz.
Ek olarak Rom yükleme dolayısı ile Bütün bankacılık işlemlerini v.s. yeni cihazdan kullanır iken herhangi bir sorun veya engel olur mu

Bu konudan kopmadan birde hafif tuşlu telefon düşünüyorum aynı numarayı kullanıcam hafta sonu tuşlu hafta içi mesaide Poco ile takılırım diyorum. Hattı çıkarıp takmadan mümkün mü veya çıkardık diyelim iyi bir alternatif var mı
Bu tuşlu telefonun mesajları görmek için Whatsapp sahip olması ve mümkünse bluetooth kulaklık ile müzik dinleme imkanı vermesi, Çok iyi olurdu. Teşekkürler

Çözüm
Bankacılık uygulamaları vb sorun yaşatmaz dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rom ben atabilir miyim. Bilgisayardan program v.s. inecek sanırım tarifine ilişkin video var mı
tayvan romu tayvana özel kuralların geçerli oldugu bir rom biz avrupa birliği yasalarına göre iş yapıyoruz bizim ülkede kayıt yasal olmadığı için üreticiler de ona yazılım yükleyip gönderiyor yani avrupa veya global de bu kayıt yasal değil ama uzakdoğu taraflarında bu kanunlar geçerli değil onların kendi kanunu var yani orada yasal sıra gelelim size bu işlem için bilgisayar şart öncelikle bootloader denilen bir kilit var onun açılması lazım başvuru yapılıyor program üzerinden 1-2 hafta sonra pc yardımıyla açılıyor ondan sonra istediğin romu kurabilirsin öncelikle...

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
42
Xiaomi Note7 ile hüzünlü bir veda ufukta belirdi. Kendisi ilk akıllı telefonum. Artık Poco X6 Pro gözüme kestirdim. Yalnız Yasal mevzuat gereği otomatik arama kaydı güncel modellerde yok ilk göz ağrım çok yerde paçamı kurtardı "Arama kaydediliyor" v.s. uyarısı almadan bir program yüklemeden, bir tuşa basmadan herşeyi veya belirli aramalar kayıt edebilen Rom önerir misiniz.
Ek olarak Rom yükleme dolayısı ile Bütün bankacılık işlemlerini v.s. yeni cihazdan kullanır iken herhangi bir sorun veya engel olur mu

Bu konudan kopmadan birde hafif tuşlu telefon düşünüyorum aynı numarayı kullanıcam hafta sonu tuşlu hafta içi mesaide Poco ile takılırım diyorum. Hattı çıkarıp takmadan mümkün mü veya çıkardık diyelim iyi bir alternatif var mı
Bu tuşlu telefonun mesajları görmek için Whatsapp sahip olması ve mümkünse bluetooth kulaklık ile müzik dinleme imkanı vermesi, Çok iyi olurdu. Teşekkürler
Tayvan romunu kullanın

24069PC21G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

elves27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Note7
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Bankacılık uygulamaları vb sorun yaşatmaz dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rom ben atabilir miyim. Bilgisayardan program v.s. inecek sanırım tarifine ilişkin video var mı
tayvan romu tayvana özel kuralların geçerli oldugu bir rom biz avrupa birliği yasalarına göre iş yapıyoruz bizim ülkede kayıt yasal olmadığı için üreticiler de ona yazılım yükleyip gönderiyor yani avrupa veya global de bu kayıt yasal değil ama uzakdoğu taraflarında bu kanunlar geçerli değil onların kendi kanunu var yani orada yasal sıra gelelim size bu işlem için bilgisayar şart öncelikle bootloader denilen bir kilit var onun açılması lazım başvuru yapılıyor program üzerinden 1-2 hafta sonra pc yardımıyla açılıyor ondan sonra istediğin romu kurabilirsin öncelikle bootloader açmak için
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bunu yapacaksınız kilit açılınca da
bunu yüklerseniz veya

üstteki link tayvan alttaki endonezya ikisi de aynı bir fark yok arama kayıt gelecektir güncelleme ve sıfırlayabilirsiniz sorun olmaz banka uygulamaları veya herhangi bir uygulama sorun çıkarmaz zaten resmi yazılımlar özel birileri tarafından yapılmış yazılımlar değil o ülkelerin kurallarına uygun yazılımlar
ama belirteyim bootloader kilidini açmak cihazı garanti dışı bırakacaktır
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu video da nasıl rom kurulacagını gösteriyor

Oyla: Çözüm

hamzaaates

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamzaaates
Cihazım
Poco F5
Konular
0

Taiwan yada Endonezya romu öneririm

Oyla:

elves27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Note7
Konular
6
Biraz baktım da piyasada Yurtdışı cihaz almak istemiyorum. Yurt içinden 18k civarı yurt dışı 11k birde IMEI sorunu dolayısı ile cihazın içini açıyorlar NFC v.s. sorunları yaşayanlar oluyormuş.
Garantili yurt içi cihaza Taiwan yada Endonezya romu Atılırsa Garanti kapsamından çıkar mı

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Biraz baktım da piyasada Yurtdışı cihaz almak istemiyorum. Yurt içinden 18k civarı yurt dışı 11k birde IMEI sorunu dolayısı ile cihazın içini açıyorlar NFC v.s. sorunları yaşayanlar oluyormuş.
Garantili yurt içi cihaza Taiwan yada Endonezya romu Atılırsa Garanti kapsamından çıkar mı

Kilit açmadan rom değişmez, kilit açınca da garanti riske girer....

Oyla:

elves27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Note7
Konular
6
karya48
Bazı modellerde sorun olmaz deniliyordu. Rom değişme istememin tek sebebi Arama kaydı yapabilmek.
"Truephone uygulaması arama kaydederken karşı tarafı ikaz etmeden kayıt yapıyordu hatırladığım kadarıyla..." demiş birisi bu şekilde bir uygulama ile arama kaydını yaptırabilir miyiz.

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
karya48
Bazı modellerde sorun olmaz deniliyordu. Rom değişme istememin tek sebebi Arama kaydı yapabilmek.
"Truephone uygulaması arama kaydederken karşı tarafı ikaz etmeden kayıt yapıyordu hatırladığım kadarıyla..." demiş birisi bu şekilde bir uygulama ile arama kaydını yaptırabilir miyiz.

Orijinal gibi olmaz ama bir deneyin...

Oyla:

furkan5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık Kemal
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
karya48
Ben denedim karşı tarafın sesini kaydetmiyor.

Oyla:
Üst Alt