Çözüldü Poco X6 Pro nasıl ROOT atılır?

Sefadumann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
hocam ben bilsem ztn buraya yazmam ben romu nerden alacam hangi romu yuklicem ne yapacam yukleyip yani bunları bilsem ztn yazmam 1 kere yapsam öğreneceğim de bilmiyorum

ben haber eder misiniz lafı için yazdım rom internette çıksın yapamadığınız bir yer olursa yine yardım ederim yanlış anladınız beni

Sefadumann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
yok hocam estağfurullah sadece bilmiyorum :D
Hocam bu sizdeki sürüm internete fastboot romu olarak düşsün o zaman ben nasıl yaptığımı kaydeder size ulaştırırım .Bide bu sorun var :D güncelleme yapınca root gidiyor, ve bildiğim kadarıyla ayarlar kısmından güncelleme gelmiyor root atıldığı için, isterseniz aynı sürümde kalabilirsiniz güncelle bildirimide gelmiyor ama benim gibi tankıntılıysanız her yeni sürümde aynı işlemleri yapcaksınız.

Kalpris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
poco x6 pro
Konular
1
Hocam bu sizdeki sürüm internete fastboot romu olarak düşsün o zaman ben nasıl yaptığımı kaydeder size ulaştırırım .Bide bu sorun var :D güncelleme yapınca root gidiyor, ve bildiğim kadarıyla ayarlar kısmından güncelleme gelmiyor root atıldığı için, isterseniz aynı sürümde kalabilirsiniz güncelle bildirimide gelmiyor ama benim gibi tankıntılıysanız her yeni sürümde aynı işlemleri yapcaksınız
hocam zaten 1 kere yapıldıktan sonra ben guncellemeden sonra yaparım sadece şu oyunlarda çok kasıyor hem performansını arttıracağım hemde akıcılık iyi olsun ama telefon sıcak olmasın ben 3 senedir yapmaya çalışıyordum ama yarıda bırakıp üşendiğim için yapamadım hiçbir zaman :D

Sefadumann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
hocam zaten 1 kere yapıldıktan sonra ben guncellemeden sonra yaparım sadece şu oyunlarda çok kasıyor hem performansını arttıracağım hemde akıcılık iyi olsun ama telefon sıcak olmasın ben 3 senedir yapmaya çalışıyordum ama yarıda bırakıp üşendiğim için yapamadım hiçbir zaman :D
Ben rootla greenify kullanıyorum pilde işe yaradığı muamma ama ısınmada gerçekten çok farkediyor 90 fps pubg oynarken root atmadan once 44 dereceyi görüyordum şuan 90 fps 40 derece 120 fps 42-43 derece oynuyorum, sogutucu kullanmadan; yaz aylarından mıdır bilmem ama günlük kullanımda 40 dereceyi görüyorum kılıfla ama kılıfı cıkardın mı gercekten 36-37 arasında dolaşıyor doğu bölgesinde yaşamama rağmen. kılıfım:

Ekli dosyalar

• x6 .jpg
    x6 .jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 3

Plspoyraz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Poyraz
Cihazım
Pocco X6 pro
Konular
0
Rootsuz endenozya sürümü nasıl yüklerim bu sitede yeniyim yardımcı olabilecek varmı

Kalpris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
poco x6 pro
Konular
1
hocam zaten 1 kere yapıldıktan sonra ben guncellemeden sonra yaparım sadece şu oyunlarda çok kasıyor hem performansını arttıracağım hemde akıcılık iyi olsun ama telefon sıcak olmasın ben 3 senedir yapmaya çalışıyordum ama yarıda bırakıp üşendiğim için yapamadım hiçbir zaman

Ben rootla greenify kullanıyorum pilde işe yaradığı muamma ama ısınmada gerçekten çok farkediyor 90 fps pubg oynarken root atmadan once 44 dereceyi görüyordum şuan 90 fps 40 derece 120 fps 42-43 derece oynuyorum, sogutucu kullanmadan; yaz aylarından mıdır bilmem ama günlük kullanımda 40 dereceyi görüyorum kılıfla ama kılıfı cıkardın mı gercekten 36-37 arasında dolaşıyor doğu bölgesinde yaşamama rağmen. kılıfım:
hocam gelirse yapalım mutlaka ya valla şuan öyle bir güzel konuştunki keşke yapabilsem dedim icimden

Kalpris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
poco x6 pro
Konular
1
hocam tahminen ne zaman gelir bu rom resimdeki 2.0.204.0 sürümü var onedir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-30-10-15-27-916_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-08-30-10-15-27-916_com.android.chrome.jpg
    571,3 KB · Görüntüleme: 3

Sefadumann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
hocam tahminen ne zaman gelir bu rom resimdeki 2.0.204.0 sürümü var onedir
evet hocam bana da geldi ayarlardan güncelleme ,ama hala fastboot romu olarak düşmedi internete
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk görselde ki gibi fastboot romu olması lazım diye biliyorum ama recovery romunu indirip bakıcam init.boot dosyası varsa hallederiz bugün

Son düzenleme:
Üst Alt