Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruPOCO X6 Pro İçin Hangi ROM (EU'mu Elite'mi China'mı?)
Evet ben bı kaç konuda yazmıştım Taiwan stabil diğer tonlara gore ama hyperos 2 denemedim biraz zaman sonra şarj konusunda bilgi verirseniz sevinirim ben hala Taiwan 1.0.2 kullanıyorum gayet memnunum ama hyper os 2 denemek isterim şarj sıkıntısı yok ise
Evet ben bı kaç konuda yazmıştım Taiwan stabil diğer tonlara gore ama hyperos 2 denemedim biraz zaman sonra şarj konusunda bilgi verirseniz sevinirim ben hala Taiwan 1.0.2 kullanıyorum gayet memnunum ama hyper os 2 denemek isterim şarj sıkıntısı yok ise
Şarj konusunda ve optimizasyon konusunda başarılı. Kapattığım uygulamalar arkaplanda tekrar başlatmıyor mesela. Diğer romlarda bunu yaşıyordum ne kadar kapatsam da otomatik açılıyorlardı
Zamanınızı almak istemiyorum ama şarj akıcılık ısınma konusunda hyper os 1 göre nasıl gecilirmi öneriniz nedir şimdiden tşk ederim birde romunuzun tam sürümü kodu nedir yazarsanız sevinirim
Zamanınızı almak istemiyorum ama şark akıcılık ısınma konusunda hyper os 1 aratiyormu yoksa gecilirmi öneriniz nedir şimdiden tşk ederim birde romunuzun tam sürümü kodu nedir yazarsanız sevinirim
Bugün itibariyle yükledim cihaza Xiaomi.eu hyperos 2 yi hyperos 1 e göre daha stabil animasyonlar daha iyi şarj için biraz zaman gerek onuda yazarım biraz zaman sonra genel olarak iyi hyperos 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz karmaşık oldu galiba Taiwan 1.0.2 den Xiaomi.eu 2.0.204 geçtim şimdilik herşey güzel
Bugün itibariyle yükledim cihaza Xiaomi.eu hyperos 2 yi hyperos 1 e göre daha stabil animasyonlar daha iyi şarj için biraz zaman gerek onuda yazarım biraz zaman sonra genel olarak iyi hyperos 2
Biraz karmaşık oldu galiba Taiwan 1.0.2 den Xiaomi.eu 2.0.204 geçtim şimdilik herşey güzel
Ben rom ücret ödeyerek aldim ama bikac sayfa geride link mevcut benim önceki msjimda söylediğim sekilde kurulum yaparsaniz daha stabil oluyor eu kurulumu rom icindeki instal end format data bat dosyasini secerseniz temiz kurulum yapmis olursunuz iyi gunler dilerim
Ozur dilerim msj diger konuya yazmisim buraya kopyaliyorum
EU ROM kurarken şu şekilde kurarsanız daha az ısınma oluyor:
EU sürümü ile aynı veya yapı olarak daha düşük bir stock ROM kurun.(ben stock china hyperos 1.0.18 uzerine xiaomi.eu 1.0.18 kurdum)
Telefon açılıp ilk kurulum ekranı geldiğinde hiçbir şey yapmadan telefonu kapatın.
EU ROM’u yükleyin. İlk kurulum ekranı geldiğinde dil ve bölgeyi seçip, kuruluma devam etmeden şarja takılı bırakın.
Ben 5–6 saat boyunca 1A şarj aleti ile şarjda bıraktım.
Ardından normal kullanıma geçebilirsiniz.
Benim normal kullanımda sıcaklık 40°C’ye yaklaşıyordu, şu an 35–36°C civarında. Bu sıcaklık, işlemci değil batarya sıcaklığıdır.
Ben rom ücret ödeyerek aldim ama bikac sayfa geride link mevcut benim önceki msjimda söylediğim sekilde kurulum yaparsaniz daha stabil oluyor eu kurulumu rom icindeki instal end format data bat dosyasini secerseniz temiz kurulum yapmis olursunuz iyi gunler dilerim
Ozur dilerim msj diger konuya yazmisim buraya kopyaliyorum
EU ROM kurarken şu şekilde kurarsanız daha az ısınma oluyor:
EU sürümü ile aynı veya yapı olarak daha düşük bir stock ROM kurun.(ben stock china hyperos 1.0.18 uzerine xiaomi.eu 1.0.18 kurdum)
Telefon açılıp ilk kurulum ekranı geldiğinde hiçbir şey yapmadan telefonu kapatın.
EU ROM’u yükleyin. İlk kurulum ekranı geldiğinde dil ve bölgeyi seçip, kuruluma devam etmeden şarja takılı bırakın.
Ben 5–6 saat boyunca 1A şarj aleti ile şarjda bıraktım.
Ardından normal kullanıma geçebilirsiniz.
Benim normal kullanımda sıcaklık 40°C’ye yaklaşıyordu, şu an 35–36°C civarında. Bu sıcaklık, işlemci değil batarya sıcaklığıdır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
evet memnunum eu hperos 1 deyim su ustteki rom heyper os 2 iyi ama antutu cpu puanım 2 300000 den 220000 ındi oyuzden birde klavye acılırken gecikme ve titreme oluyor onun ıcın heyper os 1 dondum iki ısterseniz lin bırakıyorum telegramdan aldım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
300binden 220 bine dustu yukarıda yanlıs yazmısım kusurabakmayın