Soru POCO X6 Pro İçin Hangi ROM (EU'mu Elite'mi China'mı?)

slymnguner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
süleyman
Cihazım
poco x3
Konular
1
Evet ben bı kaç konuda yazmıştım Taiwan stabil diğer tonlara gore ama hyperos 2 denemedim biraz zaman sonra şarj konusunda bilgi verirseniz sevinirim ben hala Taiwan 1.0.2 kullanıyorum gayet memnunum ama hyper os 2 denemek isterim şarj sıkıntısı yok ise

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
43
Evet ben bı kaç konuda yazmıştım Taiwan stabil diğer tonlara gore ama hyperos 2 denemedim biraz zaman sonra şarj konusunda bilgi verirseniz sevinirim ben hala Taiwan 1.0.2 kullanıyorum gayet memnunum ama hyper os 2 denemek isterim şarj sıkıntısı yok ise
Şarj konusunda ve optimizasyon konusunda başarılı. Kapattığım uygulamalar arkaplanda tekrar başlatmıyor mesela. Diğer romlarda bunu yaşıyordum ne kadar kapatsam da otomatik açılıyorlardı

slymnguner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
süleyman
Cihazım
poco x3
Konular
1
Zamanınızı almak istemiyorum ama şarj akıcılık ısınma konusunda hyper os 1 göre nasıl gecilirmi öneriniz nedir şimdiden tşk ederim birde romunuzun tam sürümü kodu nedir yazarsanız sevinirim

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
43
Forumda indirme sitesi var tayvan son sürüm. Hyperos1 den daha iyi her konuda. Kötü yanı olmadığını iletmek isterim
Zamanınızı almak istemiyorum ama şark akıcılık ısınma konusunda hyper os 1 aratiyormu yoksa gecilirmi öneriniz nedir şimdiden tşk ederim birde romunuzun tam sürümü kodu nedir yazarsanız sevinirim

slymnguner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
süleyman
Cihazım
poco x3
Konular
1
Bugün itibariyle yükledim cihaza Xiaomi.eu hyperos 2 yi hyperos 1 e göre daha stabil animasyonlar daha iyi şarj için biraz zaman gerek onuda yazarım biraz zaman sonra genel olarak iyi hyperos 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz karmaşık oldu galiba Taiwan 1.0.2 den Xiaomi.eu 2.0.204 geçtim şimdilik herşey güzel

slymnguner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
süleyman
Cihazım
poco x3
Konular
1
İlk sar döngüsü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt