Artık daha fazla dayanamadım bu global versiyondaki optimizasyon ve pil performansı sorunlarına. Rom'dur root'tur hiç tekrardan uğraşmak istemiyordum ama bu cihaz beni buna mecbur bıraktı
Az önce bootloader kilidi açma talebinde bulundum ve 72 saat beklemem gerekiyor. 3 günün sonunda bir terslik olmazsa muhtemelen stock Çin romunu deneyeceğim ilk olarak. Bazı kullanıcı yorumları Çin romunda pil performansının daha iyi olduğuna dair yorumlarda bulunmuş. E normal aslında, Xiaomi Çin'e çalışıyor zaten ve güncellemelerde de en fazla güncelleme alan Çin. Ayrıca tüm yeni özellikler ve optimizasyonlar Çin'e sunuluyor. Globale gelince 3 ayda bir güvenlik güncellemesini ver geç..
Eğer stock Çin'den memnun kalmazsam, ikinci deneyeceğim rom Elite Çin romu olabilir. Zaten başka alternatif pek kalmıyor sonrasında
Ah crDroid olsaydı bu cihaz için tadından yenmezdi ama maalesef mtk işlemci olduğu için Hyper'a mahkumuz
Birkaç gün sonra romları denediğimde deneyimlerimin sonucunu burada paylaşırım. Ki rom değiştirmeyi düşünen diğer arkadaşlar için belki bir faydam olur..
Herkese iyi forumlar