- Adım
- Batuqan
- Cihazım
- Poco X6 Pro 5G
- Konular
- 7
Ama yayınlanma tarihi olarak kasım-aralık deniliyordu ocak ayına geldik hala yokResmi olarak yayınlanmadı ondandır.
Ama yayınlanma tarihi olarak kasım-aralık deniliyordu ocak ayına geldik hala yokResmi olarak yayınlanmadı ondandır.
Xiaomi güncelleme işinde çokda iyi değil ios gibi her cihaza aynı gün getirseler ne güzel olur ama yok hepsine farklı farklı tarih verelim o tarihlerde birbirini tutmasınbu adamların adam akıllı test departmanı yok mu yaadamlar yeni yazılımı çıkartıyorlar eyw ama testten hangi hikmet geçirerek milyon tane cihaza güncellemeyi aktifleştirebiliyorlar çok enteresan. Allahtan 0 cihazların yazılımlarıda sorun olmuyor onlarda da sorun olsa yandık
![]()
Aynen öyle çok umursamazlar yenilik desen doğru düzgün yok stabilizasyon,optimize edilmesini beklersin güncellemeden pil performansı dahil ama yok hiçbiri yok yanihayır sahaya yaydıklarında feedback edenler var adamlar çıkartacakları yazılımda iyileştirmede yapmıyor sahaya yayalımda kervanı yolda dizeriz hesabı)
Deneyen var mı?EEA ROM için HyperOS 3 çıkış yapmış. Yakında Global için de çıkış yapar.
Yeniden adlandırma yöntemini kullanarak Global ROM'dan EEA ROM'a geçtim bugün. Biraz deneyimledim ama normal kullanıcı için çok büyük değişikliği yok gibi.Deneyen var mı?
Denetim merkezi orjinal mi kalmış değişmiş mi ss alabilir miyiz