HyperOS Poco X6 Pro Hyperos 3.0 ne zaman gelecek

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Ben artık bu cihazı kullanmıyorum ama kardeşime verdiğim için onun için güncellemelerini takip ediyorum hala :)
Yabancı kaynaklardan edindiğim bilgilere göre global os3 güncellemesi nihayet hazırmış şu an, yayın tarihi bekleniyor.
Şubat ayında en geç yeni güvenlik paketi ile birlikte global os3'ü nihayet alacak görünüyor cihaz.
Ancak pil performansı nasıl olur onu bilmesem de, tavsiyem pek bir beklentiniz olmaması yönünde olur. Hatta ilk birkaç güncellemede daha da kötü olabilir maalesef. Tıpkı diğer cihazların global sürümlerinde olduğu gibi.

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
15
bu adamların adam akıllı test departmanı yok mu ya :) adamlar yeni yazılımı çıkartıyorlar eyw ama testten hangi hikmet geçirerek milyon tane cihaza güncellemeyi aktifleştirebiliyorlar çok enteresan. Allahtan 0 cihazların yazılımlarıda sorun olmuyor onlarda da sorun olsa yandık :)

batuqan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuqan
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
5
bu adamların adam akıllı test departmanı yok mu ya :) adamlar yeni yazılımı çıkartıyorlar eyw ama testten hangi hikmet geçirerek milyon tane cihaza güncellemeyi aktifleştirebiliyorlar çok enteresan. Allahtan 0 cihazların yazılımlarıda sorun olmuyor onlarda da sorun olsa yandık :)
Xiaomi güncelleme işinde çokda iyi değil ios gibi her cihaza aynı gün getirseler ne güzel olur ama yok hepsine farklı farklı tarih verelim o tarihlerde birbirini tutmasın

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
15
hayır sahaya yaydıklarında feedback edenler var adamlar çıkartacakları yazılımda iyileştirmede yapmıyor sahaya yayalımda kervanı yolda dizeriz hesabı :))

batuqan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuqan
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
5
hayır sahaya yaydıklarında feedback edenler var adamlar çıkartacakları yazılımda iyileştirmede yapmıyor sahaya yayalımda kervanı yolda dizeriz hesabı :))
Aynen öyle çok umursamazlar yenilik desen doğru düzgün yok stabilizasyon,optimize edilmesini beklersin güncellemeden pil performansı dahil ama yok hiçbiri yok yani

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
15
neyse yapacak birşey yok çıkar çıkmaz güncelleme yapmamak gerekiyor. Ben kontrolleri bıraktım artık gelirse gelir gelmezse gelmez :) extra olarakta beklenti işine girilmemesi gerektiğinide forumda yorumlarda okumuştum gerek yok bu şekilde stabil çalışıyor zaten :)

Üst Alt