Soru Poco x6 pro Hakkında, Eu rom ?

• Konbuyu başlatan ukayl
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 2K

ukayl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9 Pro
Konular
15
Merhaba arkadaşlar, poco x6 pro bilindiği üzere dimensy işlemcili. Bu işlemcili telefonlara cusrim rom olarak eu rom bulunabilir mi. Rica etsem bilgi verirseniz sevinirim. Telefonu almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
MTK işlemcili cihazlara XiaomiEU ekibi ayrı çıkartıyor sürümleri. Onları da 12 dolara satıyor aylık.

ukayl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9 Pro
Konular
15
MTK işlemcili cihazlara XiaomiEU ekibi ayrı çıkartıyor sürümleri. Onları da 12 dolara satıyor aylık.
Teşekkürler cevap için. Sürekli olarak her ay mı 12 dolar ödeniyor. Bir kereliğine alıp istediğim romu indirirm heralde.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Teşekkürler cevap için. Sürekli olarak her ay mı 12 dolar ödeniyor. Bir kereliğine alıp istediğim romu indirirm heralde.
Aylık diye belirttim hocam. Aylık ödeme yaptıktan sonra tüm cihazların değil, kendi cihazınızın indirme linkini alabiliyorsunuz. Bu romlarda güncelleme ota ile gelmiyor, mecbur her ay veya birkaç ayda bir ödeme yapmanız gerekiyor.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Eu rom gözünüzde bu kadar büyütmeyin resmi yazılım kat kat daha iyi. Eu rom berbat çalışıyor hatalar buglar var bırakın telefonu hızlandırmayı dahada yavaş çalışıyor hatta telefonunuzda resmi sürümde olan özellikleri eu romda kaybediyorsunuz. Altı üstü bazı sistem uygulamalarını silip yerine çin uygulamalarını gömüyorlar başkada yaptıkları birşey yok ne kadar büyütmüşüz bu eu romu gözümüzde ama emin olun bir cacık değil kendileri.

ukayl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9 Pro
Konular
15
Eu rom gözünüzde bu kadar büyütmeyin resmi yazılım kat kat daha iyi. Eu rom berbat çalışıyor hatalar buglar var bırakın telefonu hızlandırmayı dahada yavaş çalışıyor hatta telefonunuzda resmi sürümde olan özellikleri eu romda kaybediyorsunuz. Altı üstü bazı sistem uygulamalarını silip yerine çin uygulamalarını gömüyorlar başkada yaptıkları birşey yok ne kadar büyütmüşüz bu eu romu gözümüzde ama emin olun bir cacık değil kendileri.
Eu kurmamın amacı poco başlatıcı değil miui başlatıcınin olmasından kaynaklı. Poco başlatıcı beğenmiyorum.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Eu kurmamın amacı poco başlatıcı değil miui başlatıcınin olmasından kaynaklı. Poco başlatıcı beğenmiyorum.
Xiaominin en büyük hatalarından biri poco markasıni çıkarmış olmaları ve içine dandik bir yazılım koyup satmaları.
Çinde redmi olarak çıkıyor globaldede redmi markası ile çıkış yapmış olsaydı daha çok satardı.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
Xiaominin en büyük hatalarından biri poco markasıni çıkarmış olmaları ve içine dandik bir yazılım koyup satmaları.
Çinde redmi olarak çıkıyor globaldede redmi markası ile çıkış yapmış olsaydı daha çok satardı.
hocam poco çıkarmaları hadi tamam hata diyelim ama bu cihazların yazılımları aynı ? misal poco f5 = redmi note 12 turbo bunun gibi bir çok örnek sayabilirim yani poco f5 e kurulan romu rn12 turboya da kuruyoruz stock olarak yazılım aynı anakart aynı pil aynı içindeki donanım %99 aynı yazılım desek zaten aynı romu kuruyoruz benim elimdeki poco f5 de açılırken poco yerine redmi yazıyor benim cihazın yazılımı daha mı iyi ?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
hocam poco çıkarmaları hadi tamam hata diyelim ama bu cihazların yazılımları aynı ? misal poco f5 = redmi note 12 turbo bunun gibi bir çok örnek sayabilirim yani poco f5 e kurulan romu rn12 turboya da kuruyoruz stock olarak yazılım aynı anakart aynı pil aynı içindeki donanım %99 aynı yazılım desek zaten aynı romu kuruyoruz benim elimdeki poco f5 de açılırken poco yerine redmi yazıyor benim cihazın yazılımı daha mı iyi ?
Türkiyede poco markası çok sıkıntı acayip goy goy yapılıyor 🤣 tam olarak dediğimde bu redmi note 12 turbo globalde aynı isimle ve diğer redmi cihazlardaki gibi arayüz kullansaydı çok daha iyi olurdu hiç kimse poco launcher beğenmiyor. Bence poco kullanıcıları olarak toplanıp xiaomiyi geri bildirim yağmuruna tutun herkes 2 dakkasını verse arayüz tıpkı xiaomi / redmi cihazlarınki gibi olur aynı başlatıcıyı kullanırlar.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
Türkiyede poco markası çok sıkıntı acayip goy goy yapılıyor 🤣 tam olarak dediğimde bu redmi note 12 turbo globalde aynı isimle ve diğer redmi cihazlardaki gibi arayüz kullansaydı çok daha iyi olurdu hiç kimse poco launcher beğenmiyor. Bence poco kullanıcıları olarak toplanıp xiaomiyi geri bildirim yağmuruna tutun herkes 2 dakkasını verse arayüz tıpkı xiaomi / redmi cihazlarınki gibi olur aynı başlatıcıyı kullanırlar.
tam olarak launcher den beklentiniz nedir hocam onu anlayamadım uygulama çekmecesi yerine klasik tüm uygulamalar yan pencerelerde mi olacak o zaten bir ayarla degişiyor şimdi evde redmi cihaz da var launcher farkı varmı diye bakıyorum bulamadım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

insanların lafına göre iş yapılmaz hocam insanlar elinden gelse moda olsa şehir içinde tır satın alıp gezmek ister goy goyu olacak birşey degil ki bu altı üstü cep telefonu belirli uygulamaları kullanıyoruz hangisi işinize gelirse onu kullanırsınız misal bende poco f5 var bunun yerine misal veriyorum samsung s23 ultra veya iphone 15 pro max artık neyse olsa benim uygulama kullanımım veya telefon kullanımım değişmeyecek ki bir memur sabah evinden cıkıp işe gitmek için ferrari de alsa şahin de alsa aynı işe gidecek bu tür malzemeler araçtır tabi herkes en son model telefonu kullansın da adamın ona ihtiyacı varmı ? misal babama ben redmi 10c yerine samsung s23 versem ona iyilik yerine kötülük etmiş olacagım ister istemez sarjı daha az gidecektir adamın telefondan beklentisi belli şarjı uzun gitsin hafızası dolmasın ihtiyaca göre hayatımızı şekillendirirsek şu araplaşma gösteriş işlerinden uzaklaşıp kendimize odaklanırsak daha iyi olur

Son düzenleme:
Üst Alt