read erroru çözmek için chatgptye sorabilirsin platform toolsu indir c ye at romu da oraya koy adb dosyasının içine atma platform toolsu orada flashle sıkıntı almazsın bahjsettiğin romları önermem kuracaksan infinity x kur çok daha iyi ve stabil ama sorunsuz değil kernel olmadığından dolayı ve root işini bilmiyorsan girme çünkü aosp romlarda play integrity olmadığı için root atıp kendin kurman lazım o da uğraştırıyor biraz takıldığın yerlerde chat gptye sor harbiden işi iyi biliyoEu Rom 2.110 üzerine Pixeage ve Lineage vb. romları kurmayı denedim.
En son komutu girdiğimde çoğunlukla %1 ve maksimum %8 de read error hatası verdi ve romları yükleyemedim.
2.110 a geri döndüm.
Telefonu yedeklemiştim ama nasıl oldu bilmiyorum eski yedeği de geri alamadım.Telefon tam anlamı ile sıfırlanmış oldu.
Link verebilirseniz sevinirim..
hocam yenı surum cıkmıs DUCHAMP: OS2.0.204.0-VNLCNXM (Android 15) elinizde varsa paylasabılırmsınızLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
benim elimde yok hocam forumdaki bir baska arkadasın linki zaten ama kendisi uzun zamandır kullanıyormus 2 1 den daha kötüymüs ben 1i kullanıyorum suan sarj felan ideal oldukca hız animasyonlar güzel hos 2 stocktan daha iyi bencehocam yenı surum cıkmıs DUCHAMP: OS2.0.204.0-VNLCNXM (Android 15) elinizde varsa paylasabılırmsınız
2 haftadır kullanıyorum 120hz 2 gün totalde 5-6 saat ekran süresi ile geciyorum standby süresi vs gayet iyi aospler kadar iyi değil ama aospler baş ağrısı oluyor uyumluluk sorunu cok su ana kadar en iyi rom gibixiaomı.eu 1.0.18 yukleyen arkadaslarım deneyımlerını yazarsa sevınırım ıyı forumlar