Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
İnanın imei veya direnç konularında hiçbir bilgim yok benim x6 pro yurt içi cihaz çünkü.

yarimpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Mi Max 3 - Poco
Meslek
Öğretmen
Konular
1
Eu Rom 2.110 üzerine Pixeage ve Lineage vb. romları kurmayı denedim.

En son komutu girdiğimde çoğunlukla %1 ve maksimum %8 de read error hatası verdi ve romları yükleyemedim.
2.110 a geri döndüm.

Telefonu yedeklemiştim ama nasıl oldu bilmiyorum eski yedeği de geri alamadım.Telefon tam anlamı ile sıfırlanmış oldu.

xqeqeret12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
7
Eu Rom 2.110 üzerine Pixeage ve Lineage vb. romları kurmayı denedim.

En son komutu girdiğimde çoğunlukla %1 ve maksimum %8 de read error hatası verdi ve romları yükleyemedim.
2.110 a geri döndüm.

Telefonu yedeklemiştim ama nasıl oldu bilmiyorum eski yedeği de geri alamadım.Telefon tam anlamı ile sıfırlanmış oldu.
read erroru çözmek için chatgptye sorabilirsin platform toolsu indir c ye at romu da oraya koy adb dosyasının içine atma platform toolsu orada flashle sıkıntı almazsın bahjsettiğin romları önermem kuracaksan infinity x kur çok daha iyi ve stabil ama sorunsuz değil kernel olmadığından dolayı ve root işini bilmiyorsan girme çünkü aosp romlarda play integrity olmadığı için root atıp kendin kurman lazım o da uğraştırıyor biraz takıldığın yerlerde chat gptye sor harbiden işi iyi biliyo

yarimpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Mi Max 3 - Poco
Meslek
Öğretmen
Konular
1
Yazdığınız şekilde ve farklı bilgisayarda 3-4 farklı yöntemle denedim.
Sonuç maalesef başarısız. İlginiz için teşekkür ederim..

Ekleme : Ayrıca Eu için 204 kodlu rom çıkmış.Bu sefer para vermeyeceğim buradan paylaşan biri olursa o zaman kurarım heralde..

Son düzenleme:
Üst Alt