Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

kaya_36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaya
Cihazım
poco x6 pro
Konular
0
Hocam sorunlu demişsiniz eu'ya ne gibi sorunu var ? 1.0.17 sürümünü denediniz mi ? Geçiş yapmayı düşünüyorum ancak sıkıntılıysa geri dönmeye falan uğraşamam o yüzden sorma gereği duydum.
ben şuan 1.0.17 sürümündeyim eu nun herhangi bir sıkıntı yaşamadım hocam

metinyazici741

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
custom rom
Cihazım
smart 6
Konular
2
ben şuan 1.0.17 sürümündeyim eu nun herhangi bir sıkıntı yaşamadım hocam
Evet hocam yükledim bende stock aşırı hantal ve bug dolu bunun yanında. Tek sorunum uygulama simgelerinin boyutunu ayarlamayı bulamadım bir türlü

metinyazici741

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
custom rom
Cihazım
smart 6
Konular
2

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-09-05-21-17-17-849_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2024-09-05-21-17-17-849_com.miui.securitycenter.jpg
    304,4 KB · Görüntüleme: 38

kaya_36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaya
Cihazım
poco x6 pro
Konular
0
Hocam şarj kötü mü sizde de
yok hocam bende gayet iyi ama ben tamamen kurulum yapmadan önce romu 2 kez flaşladım yani şöyle ilk flaşta kurulum yaptım ana ekrana geldim sonra tekrardan fastboot mod a alıp bir daha flaşlayıp kullanmaya başladım romu belki sizde bir sıkıntı olmuş olabilir sıfırlamadan update seçeneği ile tekrar flashlayın isterseniz

metinyazici741

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
custom rom
Cihazım
smart 6
Konular
2
yok hocam bende gayet iyi ama ben tamamen kurulum yapmadan önce romu 2 kez flaşladım yani şöyle ilk flaşta kurulum yaptım ana ekrana geldim sonra tekrardan fastboot mod a alıp bir daha flaşlayıp kullanmaya başladım romu belki sizde bir sıkıntı olmuş olabilir sıfırlamadan update seçeneği ile tekrar flashlayın isterseniz
hocam önce çin romu yükleyip sonra eu romunu yükledim diğer arkadaşın dediği gibi. optimizasyon yapmadı mı acaba diye düşünüyorum. telefonu şarja bırakıp mı uyuyorsunuz ? sizde ekran süresi kaç saat ?

kaya_36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaya
Cihazım
poco x6 pro
Konular
0
hocam önce çin romu yükleyip sonra eu romunu yükledim diğer arkadaşın dediği gibi. optimizasyon yapmadı mı acaba diye düşünüyorum. telefonu şarja bırakıp mı uyuyorsunuz ? sizde ekran süresi kaç saat ?
bence tertemiz kurulum yapsanız çok daha iyi olucak yıllardır xiaomi telefonları hem iş hemde kafa dağıtmak için,yani oyun için kullanırım ana telefonum hep iphone olmasına rağmen tüm xiaomi telefonlarını kullandım ve hep gece şarjda bırakırım,şarjda bıraktıklarımın arasında custom romda oldu globalde hiçbir sıkıntı yaşamadım şuan saat 12 yi geçtiği için süre sıfırlandı fakat 8 saat alıyorum şuan eu romda ki günüm full sosyal medya ve dizi film uygulamalarında geçiyor size tavsiyem yedeklerinizi alıp romu sıfırdan kurun içiniz rahat etsin

metinyazici741

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
custom rom
Cihazım
smart 6
Konular
2
bence tertemiz kurulum yapsanız çok daha iyi olucak yıllardır xiaomi telefonları hem iş hemde kafa dağıtmak için,yani oyun için kullanırım ana telefonum hep iphone olmasına rağmen tüm xiaomi telefonlarını kullandım ve hep gece şarjda bırakırım,şarjda bıraktıklarımın arasında custom romda oldu globalde hiçbir sıkıntı yaşamadım şuan saat 12 yi geçtiği için süre sıfırlandı fakat 8 saat alıyorum şuan eu romda ki günüm full sosyal medya ve dizi film uygulamalarında geçiyor size tavsiyem yedeklerinizi alıp romu sıfırdan kurun içiniz rahat etsin
hocam kurulumla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası. geceleri şarja takmıyorum ve telefonun optimizasyon yapmasına fırsat vermemiş oluyorum, böylece "android sistemi"nin fazla şarj yemesine sebebiyet veriyorum. bir kaç gün daha geceleri şarja takarak deneyeceğim bakalım. Yardımınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim, iyi akşamlar.

kaya_36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaya
Cihazım
poco x6 pro
Konular
0
hocam kurulumla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası. geceleri şarja takmıyorum ve telefonun optimizasyon yapmasına fırsat vermemiş oluyorum, böylece "android sistemi"nin fazla şarj yemesine sebebiyet veriyorum. bir kaç gün daha geceleri şarja takarak deneyeceğim bakalım. Yardımınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim, iyi akşamlar.
rica ederim hocam batarya optimizasyonu istiyorsanız 2 veya 3 defa doldur boşalt yapın yani 100 e kadar şarj edip 0 a kadar bitirin bunu 2 kere veya 3 kere tekrarlarsanız bataryanız optimize olucaktır iyi geceler

Harunkaya75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyit Harun
Cihazım
Redmi 13 pro +
Konular
7
Merhaba arkadaşlar bu da yeni miui eu rom. 1.0.17.0 sürümü. Denemek isteyenler için. Ben yükledim şimdilik iyi gibi.
Hocam hâlâ üyeyseniz size zahmet 1.0.18 sürümünü atabilirmisiniz

Üst Alt