Yardım Poco x6 pro elite rom yükleme

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
NFC aktif kullanılıyor zaten hiç bir sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende böyle bir sorun yok hocam.
Hocam normalde india romlarda NFC çalışmıyor diyorlardı ondan sordum, siz o romda kullanabiliyor musunuz

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Hocam normalde india romlarda NFC çalışmıyor diyorlardı ondan sordum, siz o romda kullanabiliyor musunuz
Aktif kullanmiyorum ancak nfc yi açıp kartı telefona tuttugumda okuyor hemen. Muhtemelen çalışıyordur.

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
Aktif kullanmiyorum ancak nfc yi açıp kartı telefona tuttugumda okuyor hemen. Muhtemelen çalışıyordur.
Teşekkür ederim hocam çalışıyordur, kandırma yöntemi ile bl açmadan kurabilir miyim acaba?

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Teşekkür ederim hocam çalışıyordur, kandırma yöntemi ile bl açmadan kurabilir miyim acaba?
onu bilmiyorum ancak bence bl kilidini açıp öyle kurun. zaten 72 saat süre verdi bana sonrasında acıldı kilit. sonra isterseniz kapatabilirsiniz zaten.

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
onu bilmiyorum ancak bence bl kilidini açıp öyle kurun. zaten 72 saat süre verdi bana sonrasında acıldı kilit. sonra isterseniz kapatabilirsiniz zaten.
Teşekkür ederim hocam 2 gün daha bekleyeyim de kurayım umarım hindistan romu daha iyidir.

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Teşekkür ederim hocam 2 gün daha bekleyeyim de kurayım umarım hindistan romu daha iyidir.
Ben genel olarak memnunum. Üstten gelen bildirimlere cevap verirken klavyede gönderme tuşu olmaması hoşuma gitmedi mesela. Bütün romlarda bu sorun mevcut. Haricinde memnunum Pil 120 hz de 6-7 saat anca gidiyor mobil veride.

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
Ben genel olarak memnunum. Üstten gelen bildirimlere cevap verirken klavyede gönderme tuşu olmaması hoşuma gitmedi mesela. Bütün romlarda bu sorun mevcut. Haricinde memnunum Pil 120 hz de 6-7 saat anca gidiyor mobil veride.
Hocam global kurulu şuan 120 hz günlük kullanım sosyal medya yok oyun yok 6 saate yakın aldım global pil performansı kötü açıkçası. Endonezya ve hindistan romu arasında kaldım hocam

Paganmetal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Göktuğ
Cihazım
Mi6
Konular
14
şu an yuklenıyor cmd sekmesinde 10 dakika bekleyin ibaresi var
Bende hyperos yüklü twrp kurmak istiyorum. Hintliler Eliteroom üzerinde kuruyorlar galiba.Hyperos kuruluyken twrp yükleyebildiniz mi

Son düzenleme:

Oxavis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
0
Önerir misiniz şuan bu romu?

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Bende hyperos yüklü twrp kurmak istiyorum. Hintliler Eliteroom üzerinde kuruyorlar galiba.Hyperos kuruluyken twrp yükleyebildiniz mi
Eliterom yukleyince twrp de yüklenmişti telefona. Sonra fastboottan global Hindistan romu kurdum şu an twrp yok ancak yüklenir mi bilmiyorum.

Hocam global kurulu şuan 120 hz günlük kullanım sosyal medya yok oyun yok 6 saate yakın aldım global pil performansı kötü açıkçası. Endonezya ve hindistan romu arasında kaldım hocam
Hindistan globalde de aynı pil süresi var.

Önerir misiniz şuan bu romu?
Ben önermiyorum global hindistan yüklü şu an memnunum. Sadece batarya konusunda biraz az gidiyor ama 67w ile zaten hızlı sarj olabiliyor.

Üst Alt