Yardım Poco x6 pro elite rom yükleme

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Bazen tekrar deneyin hız yükselebiliyor varsa idm gibi bir indirme yöneticisi kullanabilirsiniz hocam.
Xiaomi cloude yukledıgım yedekleme gerı yuklenemıyor. notlar vs senkron etmıstım şimdi senkron ettiğim halde notlar boş gözüküyor mesela.

Son düzenleme:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Xiaomi cloude yukledıgım yedekleme gerı yuklenemıyor. notlar vs senkron etmıstım şimdi senkron ettiğim halde notlar boş gözüküyor mesela.

Wallpaper & Customization kısmından ayarlanıyor, ayarlar içerisinden hocam Aod. Not olayını ben onu kullanmıyorum, keep kullandığım için birşey diyemeyeceğim.

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Wallpaper & Customization kısmından ayarlanıyor, ayarlar içerisinden hocam Aod. Not olayını ben onu kullanmıyorum, keep kullandığım için birşey diyemeyeceğim.
Bazı menüler ingilizce o yüzden cok anlayamadım. Tavsiye ettiğiniz bir özellik var mı. Ana ekrandaki en aşağıdaki google arama kutusunun yerini değiştiremiyorum sadece kaldırma seçeneği var birde instagram dm de mesaj yazma yerinde klavye açılırken ve kapanirken aşırı derecede kasma oluşuyor bazen , ve olduğu zaman geçmiyor. 30 fps ye düşüyor gibi.

Son düzenleme:

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Bu romu önerirmisiniz?

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Bu romu önerirmisiniz?

Fena bir rom değil ama stock ile aşırı bir performans farkı göremedim. Ben poco nun genel arayüzünü pek beğenemediğim için geçmiştim. Bunda stock miui arayüz, ikonlar vs var. Çağrı kaydetmede önemli idi benim için.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Fena bir rom değil ama stock ile aşırı bir performans farkı göremedim. Ben poco nun genel arayüzünü pek beğenemediğim için geçmiştim. Bunda stock miui arayüz, ikonlar vs var. Çağrı kaydetmede önemli idi benim için.
Bana stabil bı rom lazım suanki rom beğenmedim uygulamayı açıyorum kilit açma şeysi çok sonra geliyor hatta redmi 10C daha hızlı bu konuda 😂 bu animasyonlari komple nasıl kapatırız yada stabil rom yokmudur

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Bana stabil bı rom lazım suanki rom beğenmedim uygulamayı açıyorum kilit açma şeysi çok sonra geliyor hatta redmi 10C daha hızlı bu konuda 😂 bu animasyonlari komple nasıl kapatırız yada stabil rom yokmudur
Ben orjinal hindistan romuna geçtim memnunum. Elite rom dan memnun kalmadim. Kilit açma bende çok hızlı. Sizin yaşadığınız sorunu tam anlamadim.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Ben orjinal hindistan romuna geçtim memnunum. Elite rom dan memnun kalmadim. Kilit açma bende çok hızlı. Sizin yaşadığınız sorunu tam anlamadim.
Bazen çok bekliyor kilit ekranın gelmesini

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5