- Adım
- minotefan
- Cihazım
- Mi note 3
- Konular
- 1
VarRom içerisinde Google play varsa AUTHENTİCATOR çalışır. Bu uygulama olmadan telefonu kullanamam.
Google play var mı?
VarRom içerisinde Google play varsa AUTHENTİCATOR çalışır. Bu uygulama olmadan telefonu kullanamam.
Google play var mı?
Hocam bugün kurdum ve ayarlar kısmında kasma var menüler arasında geçişte önereceğiniz bir ayar var mıElite lite var bende memnunum
Aynı sorun sonradan bende de başladı. Global roma döndüm. Rom aramayın hocam. Boşa vakit kaybı. Bu telefona global yükleyip kullanın ya da satın. Ben öyle yapacağımHocam bugün kurdum ve ayarlar kısmında kasma var menüler arasında geçişte önereceğiniz bir ayar var mı
Endonezya nasıl hocam hiç denediniz mi ben Xiaomi uygulamalarini istiyorum genelde. Endonezya yüklesem otomatik güncelleme alır mı birdeAynı sorun sonradan bende de başladı. Global roma döndüm. Rom aramayın hocam. Boşa vakit kaybı. Bu telefona global yükleyip kullanın ya da satın. Ben öyle yapacağım
Denemedim hocam maalesefEndonezya nasıl hocam hiç denediniz mi ben Xiaomi uygulamalarini istiyorum genelde. Endonezya yüklesem otomatik güncelleme alır mı birde
Ya aosp romlar geliyor iyi hoş da öyle eksikler var ki geçilmez tarzdan.. volte yok en basitinden.. mainter biraz acemi geldi bana ve bu küçük düzeltmeler için bile bayağı süre istiyor.. seninde dediğin gibi endo rom denerim olmazsa çöplüğumuze globale geri döneriz..Denemedim hocam maalesef
Son sürüm Endonezya romundayim. Şuan akıcılık globale göre daha iyi.. pil tecrübesini de birkac gün içinde yazarım merak eden dostlar için..Umarım ben aradığımı bulabilirim. Sadece aramalarda ses kaydı ve biraz hızlılık ve batarya ömrü istiyorum. Haberleşme amaçlı zorunlu cihaz olarak kullanıyorum. 5 Yıllık Note7 artık emekli olmak istiyor mecburiyetten siparişi geçtim.
Tek ümidim Endonezya Rom
O Esnada Sana zahmet Rom linki ve kurulum için gerekenlerin linkinide iletir misinSon sürüm Endonezya romundayim. Şuan akıcılık globale göre daha iyi.. pil tecrübesini de birkac gün içinde yazarım merak eden dostlar için..
Google maps pusula kalibrasyonu çalışıyor mu.Son sürüm Endonezya romundayim. Şuan akıcılık globale göre daha iyi.. pil tecrübesini de birkac gün içinde yazarım merak eden dostlar için..