Rom Poco x6 5G Rom Tavsiyesi

minotefan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
minotefan
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Hocam bugün kurdum ve ayarlar kısmında kasma var menüler arasında geçişte önereceğiniz bir ayar var mı
Aynı sorun sonradan bende de başladı. Global roma döndüm. Rom aramayın hocam. Boşa vakit kaybı. Bu telefona global yükleyip kullanın ya da satın. Ben öyle yapacağım

ahmetaslanyalcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samurai jack
Cihazım
garnet
Meslek
tıp öğr.
Konular
3
Aynı sorun sonradan bende de başladı. Global roma döndüm. Rom aramayın hocam. Boşa vakit kaybı. Bu telefona global yükleyip kullanın ya da satın. Ben öyle yapacağım
Endonezya nasıl hocam hiç denediniz mi ben Xiaomi uygulamalarini istiyorum genelde. Endonezya yüklesem otomatik güncelleme alır mı birde

ahmetaslanyalcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samurai jack
Cihazım
garnet
Meslek
tıp öğr.
Konular
3
Denemedim hocam maalesef
Ya aosp romlar geliyor iyi hoş da öyle eksikler var ki geçilmez tarzdan.. volte yok en basitinden.. mainter biraz acemi geldi bana ve bu küçük düzeltmeler için bile bayağı süre istiyor.. seninde dediğin gibi endo rom denerim olmazsa çöplüğumuze globale geri döneriz..

elves27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Note7
Konular
3
Umarım ben aradığımı bulabilirim. Sadece aramalarda ses kaydı ve biraz hızlılık ve batarya ömrü istiyorum. Haberleşme amaçlı zorunlu cihaz olarak kullanıyorum. 5 Yıllık Note7 artık emekli olmak istiyor mecburiyetten siparişi geçtim.
Tek ümidim Endonezya Rom

ahmetaslanyalcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samurai jack
Cihazım
garnet
Meslek
tıp öğr.
Konular
3
Umarım ben aradığımı bulabilirim. Sadece aramalarda ses kaydı ve biraz hızlılık ve batarya ömrü istiyorum. Haberleşme amaçlı zorunlu cihaz olarak kullanıyorum. 5 Yıllık Note7 artık emekli olmak istiyor mecburiyetten siparişi geçtim.
Tek ümidim Endonezya Rom
Son sürüm Endonezya romundayim. Şuan akıcılık globale göre daha iyi.. pil tecrübesini de birkac gün içinde yazarım merak eden dostlar için..

elves27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Note7
Konular
3
Son sürüm Endonezya romundayim. Şuan akıcılık globale göre daha iyi.. pil tecrübesini de birkac gün içinde yazarım merak eden dostlar için..
O Esnada Sana zahmet Rom linki ve kurulum için gerekenlerin linkinide iletir misin

minotefan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
minotefan
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Google maps pusula kalibrasyonu çalışıyor mu.
Android auto kablosuz çalışıyor mu

Üst Alt