Soru POCO X3 - stabil rom ve kernel önerisi

ramojjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
31
Pulse 12.5.4ü kurdum yarım saate yakın denedim. Bence bu telefona miui tabanlı rom kurulacaksa android 10dan fazlası yük bindiriyor. Hemen 12.3e dönmek istedim çünkü 12.3de 90hz aldığım akıcılığı 12.5.4de 120hzde almaya anca yaklaştım. Tam alamadım bile. Miui tabanlı romlarda aosp arrowa en yakın akıcılık Pulse 12.3de. Sürekli rom denemekten bıktıysanız bence 12.3de kalın :D
Hocam eu 12.0.9 denedim oyun performansı bana kötü geldi A11 olanlar daha iyi gibi sanki. Arayüz sistem akıcılığı falan kesinlikle A10 daha iyi gibi sanki

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Pulse 12.5.4ü kurdum yarım saate yakın denedim. Bence bu telefona miui tabanlı rom kurulacaksa android 10dan fazlası yük bindiriyor. Hemen 12.3e dönmek istedim çünkü 12.3de 90hz aldığım akıcılığı 12.5.4de 120hzde almaya anca yaklaştım. Tam alamadım bile. Miui tabanlı romlarda aosp arrowa en yakın akıcılık Pulse 12.3de. Sürekli rom denemekten bıktıysanız bence 12.3de kalın :D
Az kalsın indirip kuracaktım. Sağolasın hocam vakit kaybetmekden kurtardın beni. O zaman Pulse 12.5.4-un de diğerleri gibi olduğunu söylüyorsun. Doğrusu sanırım Arrow-a gececeğim. 12.3 de bana hantal geliyor. Hep amiral gemisi kullandığım için olsa gerek. Sanırım MİUİ-den elimizi yüzmemiz gerekiyor.

hobo06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğursal Ozan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
4
Hocam Arrow harika birşey ama bir süre sonra çok yavan gelecek emin ol. Ben ekran süresine önem verdiğim halde arrowu bıraktım çünkü hiçbir albenisi yok. 1 saat az alırım miui kullanırım. Rica ederim bu arada 🙂

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
Hocam Arrow harika birşey ama bir süre sonra çok yavan gelecek emin ol. Ben ekran süresine önem verdiğim halde arrowu bıraktım çünkü hiçbir albenisi yok. 1 saat az alırım miui kullanırım. Rica ederim bu arada 🙂
Evet Arrow iyi ama arayüzü çok çirkin ve sade bir süre sonra beni aşırı sıkıyor, öte yandan Wave Os 4.8 sürümünü denedim batarya arrow ile hemen hemen aynı. Arayüz ve görsellik olarak arrowdan daha iyi ve en az arrow kadar akıcı rom akıyor ve oyun performansı çok iyi ,öneririm.

hobo06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğursal Ozan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
4
Ekran süresi ne kadar alıyorsunuz ortalama

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Evet Arrow iyi ama arayüzü çok çirkin ve sade bir süre sonra beni aşırı sıkıyor, öte yandan Wave Os 4.8 sürümünü denedim batarya arrow ile hemen hemen aynı. Arayüz ve görsellik olarak arrowdan daha iyi ve en az arrow kadar akıcı rom akıyor ve oyun performansı çok iyi ,öneririm.
Kamera uygulaması ne alemde peki?
Aslında CrDroid kullanıyorum şu an çok memnun kaldım doğrusu ama kamera uygulaması ömür törpüsü anxcamera vs denedim ama stabil değil.

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
Kamera uygulaması ne alemde peki?
Aslında CrDroid kullanıyorum şu an çok memnun kaldım doğrusu ama kamera uygulaması ömür törpüsü anxcamera vs denedim ama stabil değil.
Ben herhangi bir Gcam kuruyorum yetiyor bana kamera ile fazla işim olmadığı için bilemiyorum.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Hocam wave-i görüyorum son zamanlarda telegram gruplarında arrow-la birlikte öneriliyor. Sanırım onu kuracağım. Peki içinde galery muzik hesap makinesi gibi uygulamalar varmı? ya hepsini kendimiz mi kurmalıyız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wave OS-a baktım da biraz eski sanki. En son 3 ay önce yenilenmış

Wave OS geliştirmesi durdurulmuş malesef

Son düzenleme:

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
Hocam wave-i görüyorum son zamanlarda telegram gruplarında arrow-la birlikte öneriliyor. Sanırım onu kuracağım. Peki içinde galery muzik hesap makinesi gibi uygulamalar varmı? ya hepsini kendimiz mi kurmalıyız?

Wave OS-a baktım da biraz eski sanki. En son 3 ay önce yenilenmış

Wave OS geliştirmesi durdurulmuş malesef
Evet maalesef rom çok iyi ama geliştirilmesi durdu geliştiricisi telefonu bıraktığı için kötü tarafı da o

hobo06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğursal Ozan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
4
Hazır konusu varken birşey sorayım arkadaslar. Aosp romlarda miui tarzında bildirim ve ses kontrol paneli yapma, ayarlar menüsünü miui gibi yapmak için herhangi bir modül var mı bildiğiniz ?

Üst Alt