- Adım
- mrtbhdr
- Cihazım
- note 9/8 pro
- Konular
- 8
bende de ısınıyor 120hzde kullandıktan sonra şarda 120hzde iken oluyor şarjı çıkartıp 10sn beklettikten sonra tekrar şarja taktığımda ısınmıyor ilginç bir şekilde ama 60z iken şarja takmanı öneririm
Isınır hocam 120 hzde iken normaldir, 120hz de iken şarjada sürekli takabilirsiniz sorun olmaz. 120hz de zaten şarja takınca aşırı ısınıpta sorun çıkartacak cihazı satmasınlar yani yanlış anlamayın ama şarjda 60 al oyunda 120 al foto bakarken 50 ye al atıyorum çok saçma durumlar. Bu cihaza tüm bunları göz önüne alarak,tüm bu artılarıyla ödemediniz mi ücreti ? kullanmanıza bakın birşey olacağını kesinlikle sanmıyorum. Zaten bunları dert edip çok pimpiriklenirseniz illaki cihaz bir noktadan sonra iyice batmaya başlar gözünüze. Keyfini alın cihazın bir ara Samsung da WQHD cihazlarında amoled ekran çok şarj yiyor diye insanlar cihazları HD ye alırdı ekranları, onca para verdikleri güzelim cihazları HD olarak kullanırlardı neymiş yarım saat daha fazla gidiyormuş. Ben o cihaza WQHD diye 2400 fazla veriyorsam mesela kullanmak isterim, gitmesin yarım saat atıyorum yada ısınsın biraz yapan mühendis düşünmüştür yani senden benden önce, bir şekilde atıyordur ısıyı o cihaz dışarı.