- Adım
- Murat
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 3
Gönderdim ozeldenSelamlar özelden id yazın
Gönderdim ozeldenSelamlar özelden id yazın
hocam herşeyi düzgün yaptığımdan emin değilim ama magiski kurmaya gelince kaydırdıktan sonra twrp yi yeniden başlatıyor sebebi nedir?Bir çözüm... Yani anlayamadım kurulumu bir daha deneyin?
Tam olarak neler yaptınızhocam herşeyi düzgün yaptığımdan emin değilim ama magiski kurmaya gelince kaydırdıktan sonra twrp yi yeniden başlatıyor sebebi nedir?
magisk 24.3 apk indir twrp ile magisk 24 .3 u flash la zip değil magisk apk olmalihocam herşeyi düzgün yaptığımdan emin değilim ama magiski kurmaya gelince kaydırdıktan sonra twrp yi yeniden başlatıyor sebebi nedir?
Globalde bir sürü ıvır zıvır var. E u. Da yokEu romla global arasındaki farklar neler dostum
Onu güncelleyemezsiniz hiç bir metot çalışmıyor magisk modülü bile güncellemedişuan eu romdayım şu müzik uygulamasını bir türlü güncelleyemedim varmı çözümünü bilen modlu paket yükleyici yükledim ama yine güncelleyemedim
Hayır hala çalışmıyor dfe kullanmanız lazımDecidueye, Merhaba miui 13 a12 tabanlı olduğu için orangefox veya twrp ye girdiğimizde şifre çözme çalışıyor mu?
kaç haftadır uğraşıyorum her türlü yolu denedim hiçbir şekilde işe yaramadı vallaOnu güncelleyemezsiniz hiç bir metot çalışmıyor magisk modülü bile güncellemedi
Ben kendim uygulamayı kaldırıp yüklemeyi denedim ama yok yapmıyor inatla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır hala çalışmıyor dfe kullanmanız lazım