Ü
Üye silindi 278685
Guest
İndirdiğiniz zip hatalı yada bozuk olabilir .Şuanda 12.5.9 yüklü miui 13 yükleyemiyorum hata vermeden twrp açılıp kapanıyor tekrar twrp açılıyor
İndirdiğiniz zip hatalı yada bozuk olabilir .Şuanda 12.5.9 yüklü miui 13 yükleyemiyorum hata vermeden twrp açılıp kapanıyor tekrar twrp açılıyor
Miui downloader üzerinden indirdim siz nasıl yükledinizİndirdiğiniz zip hatalı yada bozuk olabilir .
Ben eu değil global kullanıyorum çünkü aşırı sıkıntılı geldi yada bana gelen öyleydi . En son konuma bakar iseniz artık kavgadan admin bile geldi konuya .Miui downloader üzerinden indirdim siz nasıl yüklediniz
Eu da bugdan çok batarya ve kasma sorunu var .Valla başkan forumda acemiyim ama anladığım kadarıyla Xiaomi kullanacaksan eğer yazılım güncellemesi ile ugrasmayacaksin çok sorunlu ve bilgi karmaşası çok fazla
Drivelar yüklü mü yüklüyse fastboot a alınca gözükmeliBen romu yükleyeceğimde hata veriyor pc üzerinden install bat dosyasına basınca waiting for device yazısı çıkıyor öylece bekliyor ilerleme olmuyor ne yapmam gerekiyor
Evet yüklüDrivelar yüklü mü yüklüyse fastboot a alınca gözükmeli
Sürücüleri yükledim ama yeniden de başlattım bilgisayarı Android Adb interface sürücüsünde ünlem işareti var halaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunlarla dener misin