HyperOS POCO X3 Pro Turbo HyperOS 1.0.13.0 A14

memedim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ben
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Resimde de görüldüğü gibi play store de cihaz sertifikasyonu olmadığı için WhatsApp uygulamasını kullanamıyorum sertifikalı yapmanın bir yolu var mı.(Alakasız düşünebilirsiniz ancak yaklaşık 1 yıldır numaram sadece sertifikalı android cihazlar da açılıyor sertifikalı telefonlar da giriş yapınca sorun olmuyor sertifika olmayan telefonlar da Resmi WhatsApp uygulamasını kullanın diye bir uyarı alıyorum)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240909-082039.jpg
    Screenshot_20240909-082039.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 10

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Resimde de görüldüğü gibi play store de cihaz sertifikasyonu olmadığı için WhatsApp uygulamasını kullanamıyorum sertifikalı yapmanın bir yolu var mı.(Alakasız düşünebilirsiniz ancak yaklaşık 1 yıldır numaram sadece sertifikalı android cihazlar da açılıyor sertifikalı telefonlar da giriş yapınca sorun olmuyor sertifika olmayan telefonlar da Resmi WhatsApp uygulamasını kullanın diye bir uyarı alıyorum)

uygulamayı kurun. play store verilerini temizleyip cihazı yeniden başlatın

Burak_tr0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Cihazın Bootloader Kilidini Yeni Açtım ve Uygun Olarak Bu Custom Rom'u Görüyorum. Merak Ettiğim (Telefon Hakkında) Seçeneğine Tıklayınca (Xiaomi HyperOS) Resmi/Logosu Var mı? ve Türkçe Dil %100 oranla mevcut mu?

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Cihazın Bootloader Kilidini Yeni Açtım ve Uygun Olarak Bu Custom Rom'u Görüyorum. Merak Ettiğim (Telefon Hakkında) Seçeneğine Tıklayınca (Xiaomi HyperOS) Resmi/Logosu Var mı? ve Türkçe Dil %100 oranla mevcut mu?
Telefon hakkında kısmına basınca gelen ekran birinci mesajda görsel olarak mevcut... Logo gelmiyor onun yerine farklı bir dizayn yapmışlar.

%99 oranında Türkçe diyebiliriz. Turbo Modifications menüsü Rusça, ufak tefek İngilizce yerler var. Önümüzdeki 10 gün içerisinde 1.0.12.0 sürümü yayınlanacak onu bekleyebilirsiniz

Burak_tr0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Xiaomi HyperOS Logosu olsaydı daha güzel olurdu. Sanırım 1.0.12.0 Sürümünü bekleyeceğim umarım Olur...

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Turbo Rom'da HyperOs logosu kullanmıyorlar hocam. Önceki sürümlerde de yoktu. Gelecek sürümlerde de olacağını zannetmiyorum. Çok önemli bir detay da değil benim kanaatime göre.

Cihazın ilk açılış ekranında HyperOs logosu geliyor. Turbo dışında tercih edeceğiniz romların çoğunda sizin istediğiniz gibi telefon hakkında kısmında hyperos logosu oluyor

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
17
Turbo Romu kurdum ama maalesef beğenemedim. Kurulumu uğraştırıcı, üstelik Rusça anlayamadığım yerler var, ayrıca paralı olması nedeni ile parasız sürümünün sınırlı özelliklere sahip olacağını sanıyorum . Bu tür romlar pek güven verici olmuyor. O nedenle " a14 HyperOs Global v1.0.10.0 UMRINMX " isimli Hindistan sürümünü tercih ettim. Sorunsuz bir şekilde günlük olarak kullanıyorum.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Turbo Romu kurdum ama maalesef beğenemedim. Kurulumu uğraştırıcı, üstelik Rusça anlayamadığım yerler var, ayrıca paralı olması nedeni ile parasız sürümünün sınırlı özelliklere sahip olacağını sanıyorum . Bu tür romlar pek güven verici olmuyor. O nedenle " a14 HyperOs Global v1.0.10.0 UMRINMX " isimli Hindistan sürümünü tercih ettim. Sorunsuz bir şekilde günlük olarak kullanıyorum.
Kurulumu tüm hyperos kurulumları ile aynı aşamalara sahip ekstra bir aşaması yok. Yapımcısı Rus olduğu için Rusça yerler olması doğal. Tam Türkçe isteyenler global miui 14.0.3'te kalmaya devam edebilirler. Ayrıca ücretsiz sürümü sizin beğendiğiniz ve herkese önerdiğiniz romdan kat kat fazla özelliğe ve geliştirmeye sahip. Sizin önerdiğiniz romu da 1 hafta deneyimledim. Hiçbir geliştirme ve özelleştirme ayarına sahip değil. Bomboş bir hyperos rom. Ayrıca performans olarakta turbo rom kadar verimli değil.

En basitinden bildirim çubuğu simgelerini değiştirme özelliği yok veya yeni versiyon uygulama Kasası uygulamasına sahip değil. Önerdiğiniz rom miui yazılımın xiaomi Rehber ve mesajlar uygulamalarına sahip hali sadece.

Üst Alt