Twrp ile.yuklemek lazım.Fastboot ile yüklesem sıkıntı olmaz demi
Ben kurdum ve hiç hata almmadımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yeni sürümü yükledim ve bayıldım!! Ama... Sürekli widget uygulaması donuyor diyor ve ayrıca yatay modda iken bazen durum çubuğu gizleniyor veya gizlenmiyor bu iki küçük soruna çözüm gelirse MÜKEMMEL olur + (Yeni Hata Buldum) Araçlardan widget eklemeye çalışınca bir uygulamaya girip atıyor
3.7.1 ile kurulum yaptım hocam benbilgilendirme yapılmamış, umarım resmi twrp son sürüm ile kuruluyordur.
turbo modifications menüsü en altında IOS tarzı bildirim ekranı seçeneğini aktif ederseniz kayboluyor hocam onlarbu kısmı nasıl kaldırıyoruz daha onceki sürümlerde turbo ayarlarında vardı sanırım ama son sürümde bulamadım bir türlü veya Türkçe yapmanın bir yolu var mı
Widget uygulaması sorunu bende olmadı hocam. Temiz kurulum yaparsanız düzelecektir. Yatay modda bildirim çubuğu görünmesi/görünmemesi son birkaç sürümdür mevcuttu. 1.0.10.0 sürümünde düzeltildi. O da temiz kurulumda düzelecektir. Araçlarda widget ekleme sorunu genel bir problem sonraki sürümde düzelecektir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yeni sürümü yükledim ve bayıldım!! Ama... Sürekli widget uygulaması donuyor diyor ve ayrıca yatay modda iken bazen durum çubuğu gizleniyor veya gizlenmiyor bu iki küçük soruna çözüm gelirse MÜKEMMEL olur + (Yeni Hata Buldum) Araçlardan widget eklemeye çalışınca bir uygulamaya girip atıyor
Hocam 1.0.10.0 sürümünde turbo modifications kısmında öyle bir ayar yok bende3.7.1 ile kurulum yaptım hocam ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
turbo modifications menüsü en altında IOS tarzı bildirim ekranı seçeneğini aktif ederseniz kayboluyor hocam onlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Widget uygulaması sorunu bende olmadı hocam. Temiz kurulum yaparsanız düzelecektir. Yatay modda bildirim çubuğu görünmesi/görünmemesi son birkaç sürümdür mevcuttu. 1.0.10.0 sürümünde düzeltildi. O da temiz kurulumda düzelecektir. Araçlarda widget ekleme sorunu genel bir problem sonraki sürümde düzelecektir.