Keşke Ben de kapanma bittikten sonra kılıfçıları gezmeyi düşünüyorum. İnternetten almak sağlıklı gelmiyor nedense. Deneyip almak daha mantıklı geliyor.Keşke bu telefona özel kamera çıkıntısını kapatan kılıf çıkartsalar
Gayet kaliteli ve performans cihazı aldıktan sonra hemen güncelleme yapma eski MIUI sürümde kalmanı şiddetle tavsiye ederim,MIUI 12.0.6 güncelleme ile hem performans hem pil gidişatı düşüyorCihazı kullanan arkadaşlar memnun mudur redmi note 7 den geçmeyi düşünüyorum tavsiye ederler mi malzeme kalitesi vs nasıldır?
Oyun oynamıyorum gündelik işlerde ekranı vs sorun yapmaz değil mi kardeşimGayet kaliteli ve performans cihazı aldıktan sonra hemen güncelleme yapma eski MIUI sürümde kalmanı şiddetle tavsiye ederim,MIUI 12.0.6 güncelleme ile hem performans hem pil gidişatı düşüyor
En ufak bir sıkıntı olmaz 4. Hafta oldu alalı ama dediğim gibi bootloader kilidi açıp Endonezya Rom Atmanı tavsiye ederim hem MIUI arama ve SMS kullanıyorsunuzOyun oynamıyorum gündelik işlerde ekranı vs sorun yapmaz değil mi kardeşim
Anladım kardeşim yurt dışı kayıtlı isteyeceğim dediğin şekil yaparım bilgiler için teşekkürlerEn ufak bir sıkıntı olmaz 4. Hafta oldu alalı ama dediğim gibi bootloader kilidi açıp Endonezya Rom Atmanı tavsiye ederim hem MIUI arama ve SMS kullanıyorsunuz