Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birsey sorucam.cihaz isindiginda pubg fps kaybi filan yasadinmi ? adamla.karsi karsiya geldiginde fps duşmesi fps drop filan oldumu? adamlarin cok oldugu bootcamp military gibi yerlerde drop kasma oluyormu? ben olacagini sanmamda ama kullanan kisinin yorumlarida onemli
birsey sorucam.cihaz isindiginda pubg fps kaybi filan yasadinmi ? adamla.karsi karsiya geldiginde fps duşmesi fps drop filan oldumu? adamlarin cok oldugu bootcamp military gibi yerlerde drop kasma oluyormu? ben olacagini sanmamda ama kullanan kisinin yorumlarida onemli
Ben şuan aktif olarak kullanıyorum magisk ten game unlocker kurulu yani 90 fps alıyorum
Bootcamp atlıyorum çoğu zaman sadece İlk inişte ufak takilmalar oluyor onun dışında sıkıntı olmuyor , ama cihazda cidden ısınma sorunu var
Ben şuan aktif olarak kullanıyorum magisk ten game unlocker kurulu yani 90 fps alıyorum
Bootcamp atlıyorum çoğu zaman sadece İlk inişte ufak takilmalar oluyor onun dışında sıkıntı olmuyor , ama cihazda cidden ısınma sorunu var
Metal soğutucu kapak derken bakır bantı mı bahsediyorsunuz? Ömer baki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bakır bantı da termal macun da var. Bahsettiğiniz kapak soc çiplerini kaplayan koruma kapağıysa o zaten konulmak zorunda.
Ayrıca proyu x3nfc ile karşılaştırmayınız. Birisi alt seviye birisi üst seviye. 2.9ghzde çalıştırmak öyle kolay bir iş değil ki çoğu 855+ oyun telefonlarının(asus,blackshark vs.) İçinde fan olmasına rağmen zor soğutuyor. Isınması normal. El değmeyecek seviyeye gelirse zaten sıkıntı vardır. En basit çözüm aktif veya pasif soğutucu almanız. Ben baseus magic monster kullanıyorum, gpu overclocklu 4 5 saat aralıksız emülatörde oyun oynamama rağmen max 45 50 derece oluyor.(cpu 45-50, pil 37-40)