Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
yaptırdım ve hiçbir sorun yok dostum.
Güncelleme vs yaptıgında veya sıfırladıgında imei gitme olayı varmı hocam yani istedigimiz custom rom veya romlar arasında geçiş yapabilirmiyiz ?

achilles132

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
karan
Cihazım
samsung j5
Konular
1
1-Direnç Değişimi yapıldı.
2-İmei atıldı
3-Sonra MiFlash ile rom atıldı

Şimdi telefona güncelleme geldi . Ben bu güncellemeyi yaparsam telefondaki imeiler gider mi ? ve Telefon twrp ekranında kalırmı?

@metinak85

By_Long

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar x3 pro'ya imei kaydı yapılamıyormuş şuan doğru mu kullanan var mı bu cihazı? (Yurtdışı garantisiz cihazlar için)
evet imei atılabilir bizzat 4 aydin kendim kullaniyorum imei atilmis bir vaziyette e-devletten de bakabilirsiniz imei den sonra ama 1 şart imei siz vermeniz gerekiyor eski bir turkiye cihazi getirin onun imei attirin ben gm disci ery cihazimin imei koydurdum ve şuan sorunsuz

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
Güncelleme vs yaptıgında veya sıfırladıgında imei gitme olayı varmı hocam yani istedigimiz custom rom veya romlar arasında geçiş yapabilirmiyiz ?
ayarlardan sıfırlama yapmadığınız sürece imei gitmez. miflash ve twrp üzerinden imei gitmiyor. hiçbir sorun yaşamadım.

imei işlemi sonrası yüzlerce kere rom attım (abartı değil) hiçbir sorun yok cihazda : )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-Direnç Değişimi yapıldı.
2-İmei atıldı
3-Sonra MiFlash ile rom atıldı

Şimdi telefona güncelleme geldi . Ben bu güncellemeyi yaparsam telefondaki imeiler gider mi ? ve Telefon twrp ekranında kalırmı?

@metinak85
hayır dostum hiçbir sorun olmaz. tek şart, ayarlar içinden telefonu sıfırlamayın. imei şimdi işlemi sonrası twrp içinden efs yedeği alın, olası bir sorunda geri yükleme yaparsınız.

Son düzenleme:

achilles132

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
karan
Cihazım
samsung j5
Konular
1
ayarlardan sıfırlama yapmadığınız sürece imei gitmez. miflash ve twrp üzerinden imei gitmiyor. hiçbir sorun yaşamadım.

imei işlemi sonrası yüzlerce kere rom attım (abartı değil) hiçbir sorun yok cihazda : )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır dostum hiçbir sorun olmaz. tek şart, ayarlar içinden telefonu sıfırlamayın. imei şimdi işlemi sonrası twrp içinden efs yedeği alın, olası bir sorunda geri yükleme yaparsınız.

Yazılımı atan kişi güncelleme yaparsanız twrp ekranına düşer dedi.Ben yinede efs yedeği alayım.
Peki wipe-data-reset atılırsa yine imeiler gider mi?

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
güncellemeyi zip olarak indirip sd card ya da type-c usb üzerinden güncelleme yaparsanız sorun olmaz. hayır. twrp yapılan hiçbir işlemde imei gitmez. 100'lerce kere stock ve aosp rom yükledim sorun yok.

Fculhacioglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
öğrenci
Konular
1
poco x3 imei için ankarada güvenilir biryer önerecek deneyimli bir arkadaş var mıdır ?

Üst Alt