- Adım
- Melik
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 45
250 tlÜcreti ne kadar arkadaşlar bilen var mı?
250 tlÜcreti ne kadar arkadaşlar bilen var mı?
Selamlar 250 + kargo istiyorÜcreti ne kadar arkadaşlar bilen var mı?
şeması varsa bence her telefona uygulanır. ama ne kadar mantıklı cihaza müdahale etmek orası tartışılır.acaba bu direnç değişimi ile işlem mi 11 ultra ya uygulanabilir mi?
Mantıktan çok olası bir hatada güzelim cihaz mefta olacak, risk alabilecek bir müşteri ya da teknisyen olacağını sanmıyorum.şeması varsa bence her telefona uygulanır. ama ne kadar mantıklı cihaza müdahale etmek orası tartışılır.
Arka kapak açılıp yapilabiliyormus biz aldik kilidi aç gel yapılıyormu yapilmiyormu gel dediMerhaba arkadaşlar x3 pro'ya imei kaydı yapılamıyormuş şuan doğru mu kullanan var mı bu cihazı? (Yurtdışı garantisiz cihazlar için)
Kimsenin sıfır cihazının kapağını açtırıp anakarta müdahale ettireceğini düşünmüyorum hocam. Pek mantıklı gelmiyor bana. İmei sıkıntısı olmadığı pek oyun falan oynamadığım için note 10s aldım gayet memnunum.Arka kapak açılıp yapilabiliyormus biz aldik kilidi aç gel yapılıyormu yapilmiyormu gel dedi
Updatelerde nasıl patlak verecek ne alakası var kilidi kaldırıp (direnç değişimi yapılıyor)IMEI atılıyor telefonun kendi recovery üzerinden sıfırlama yapmayın custom recovery kurup sıfırlama yapılırsa hiçbir sorun çıkmazAnakarta müdahale ettirmek riskli bir işlem ayrıca bu işlemden sonra başka sorunlarda çıkabilir o yüzden yazılım ile varsa onu tercih etmenizi öneririm diğer türlü cihazı çöp etmeyi göze alın derim şimdiden belki iki ay sıkıntı olmaz ama updatelerde bir patlak verir tam verir